Μια Smart TV για όλους: Bluetooth LE Audio σε Samsung TV μέσω firmware update

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Bluetooth LE Audio Auracast Samsung Smart TV firmware update

Η Samsung με firmware update σε τηλεοράσεις Samsung Smart TV 1 με τεχνολογία μετάδοσης ήχου Auracast και στα Galaxy Buds2 Pro αναδιαμορφώνει τις ηχητικές εμπειρίες Bluetooth LE Audio σε ακόμη περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές.

Οι νέες ενημερώσεις firmware update επεκτείνουν τις δυνατότητες LE Audio σε τηλεοράσεις Samsung με τεχνολογία μετάδοσης ήχου Auracast, επιτρέποντας πλούσια και σύνθετη μετάδοση ήχου σε κοντινές συσκευές Bluetooth.

Το LE Audio, ένα προηγμένο πρότυπο ήχου Bluetooth, διευρύνει το φάσμα των ακουστικών εμπειριών για να προσφέρει πιο σύνθετο και πλουσιότερο ήχο που υπερβαίνει την παροχή μουσικής με καλύτερο ήχο, αλλά επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται τον ήχο με άλλους όπως τον βιώνουν προσωπικά.

Ως πρωτοπόρος των καινοτόμων τεχνολογιών, η Samsung αξιοποιεί νέες λειτουργίες βασισμένες στο LE Audio που βελτιώνουν περαιτέρω τις ηχητικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής ήχου 360, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες smartphone Galaxy να καταγράφουν ήχο σε βίντεο ακριβώς όπως το ακούν χωρίς την ανάγκη επαγγελματικού εξοπλισμού.

Επιπλέον, οι επιλεγμένες συσκευές Galaxy Book32 προσφέρουν μια κρυστάλλινη εμπειρία ακρόασης με μικρότερη καθυστέρηση — ιδανική για καθηλωτική κατανάλωση παιχνιδιών και πολυμέσων.

Bluetooth LE Audio και Auracast για Galaxy Buds2 Pro και Samsung Smart TV, 2023 Neo QLED 8K και 2023 MICRO LED

Και τώρα, με την τεχνολογία ήχου μετάδοσης Auracast για Galaxy Buds2 Pro και Smart TV Samsung 2023 Neo QLED 8K και 2023 MICRO LED, που κυκλοφορεί μέσω ενημερώσεων λογισμικού από αυτόν τον Σεπτέμβριο3, η Samsung αναβαθμίζει και επεκτείνει ξανά τις συνδεδεμένες εμπειρίες πέρα από φορητές συσκευές σε οικιακές συσκευές.

Με το Auracast, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τη συσκευή τους σε κοινόχρηστο ραδιοφωνικό σταθμό που μπορεί να εκπέμπει σε συνδεδεμένες συσκευές. Αξιοποιώντας το νέο LE Audio, επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν πολλαπλά σετ Buds σε μια Smart TV 4, ενώ οι χρήστες μπορούσαν να συνδέσουν έως και δύο συσκευές στο παρελθόν.

Το Auracast ανοίγει μια ποικιλία πιθανών περιπτώσεων χρήσης και δυνατοτήτων για περαιτέρω εφαρμογές συσκευών — από επαυξημένη ή υποβοηθητική ακρόαση σε θέατρο ή αίθουσα διαλέξεων για όσους θέλουν να ακούσουν καλύτερα, έως κοινή χρήση μιας λίστας αναπαραγωγής από το smartphone σας ενώ βρίσκεστε σε τρέξιμο με φίλους, έως και πολλά -Υποστήριξη γλώσσας χωρίς μεταφραστικές συσκευές με αποστολή διαφορετικών γλωσσικών ερμηνειών μέσω διαφορετικών καναλιών.

«Ως καινοτόμος σε μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών — από smartphone έως φορητές συσκευές και από τηλεοράσεις έως οικιακές συσκευές — είμαστε στη Samsung σε μοναδική θέση να επωφεληθούμε από την παροχή πιο απρόσκοπτης και εκτεταμένης εμπειρίας», δήλωσε ο Junho Park, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Ομάδας Σχεδιασμού Προϊόντων Galaxy Ecosystem, MX Business στη Samsung Electronics. «Το LE Audio είναι ένα τέλειο παράδειγμα που δείχνει τη δέσμευσή μας στις συνδεδεμένες εμπειρίες σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη συσκευών μας και πώς η Samsung εισάγει νέες δυνατότητες και τεχνολογίες που τις φέρνουν όλες μαζί».

Subscribe to our newsletter!

  Καινοτομίες υγείας και ευεξίας φέρνουν τα Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro
Previous Article

LG OLED Flex με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα: Λύγισε… στο Gaming

Next Article

THX Interconnect: Έως 15m Ultra High Speed HDMI με Hybrid Fiber/Copper