Φτιαγμένο για να επιβιώνει – CAT S31

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Cat S31

To Cat S31 είναι μια συσκευή που απευθύνεται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως οι κατασκευές, η γεωργία, η ασφάλεια αλλά και δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, το ψάρεμα και η ποδηλασία.

Cat S31
Cat S31 με Android Nougat (φωτο: Cat Phones)

To Cat S31 διαθέτει ισχυρή μπαταρία 4000mAh, ενσωματωμένη σε αδιάβροχo περίβλημα, με πιστοποιητικά IP68 και MIL SPEG 810G. Σε πρόσφατη μελέτη 22.000 χρηστών τηλεφώνων Cat, το 76% ανέφερε ότι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν απαραίτητη για αυτούς και το 98% το θεώρησε υψηλής αξίας χαρακτηριστικό, αναφέρει η Cat.

Σκληροτράχηλο και ανθεκτικό, το Cat S31 είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο σχεδιασμένο με στόχο να συνεχίσει να δουλεύει παρά τις αντιξοότητες. Όπως όλα τα smartphones της σειράς, το Cat S31 δοκιμάζεται για να αντέχει σε επαναλαμβανόμενες δοκιμές πτώσης στα 1,8 μέτρα, ενώ είναι αδιάβροχο έως 1,2 μέτρα για 35 λεπτά και είναι ικανό να αντέξει ακόμα και θερμικά σοκ. Η φωτεινή οθόνη HD 4,7 “προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3, είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές και μπορεί να διαβαστεί σε άμεσο ηλιακό φως ακόμα και από κάποιον με βρεγμένα δάχτυλα ή κάποιον που φοράει γάντια.

«Το Cat S31 αντιπροσωπεύει το χαρτοφυλάκιο της Cat με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με αναβαθμίσεις και βελτιώσεις σε όλα τα γνωρίσματα που διαπιστώσαμε ότι είναι σημαντικά για τους πελάτες μας. Διατηρεί τα κορυφαία πιστοποιητικά που οι ίδιοι απαιτούν, ενώ επωφελούνται από βελτιώσεις στην απόδοση της μπαταρίας και της οθόνης, καθώς και από μια καλύτερη κάμερα, μνήμη και επεξεργαστή, συνδυασμένα με την αντοχή» λέει ο Peter Stephens, Διευθύνων Σύμβουλος του Bullitt Group.

Key specifications του Cat S31

  • Μπαταρία 4.000mAh
  • Ανθεκτικό & Αδιάβροχο μέχρι 1,2mγια 35′ (IP68), δοκιμασμένο σε πτώση έως 1,8m, MIL SPEC 810G, προστασία από Gorilla Glass 3
  • 4,7″ 720p HD display βελτιστοποιημένη για εξωτερική χρήση και χρήση με βρεγμένα δάχτυλα ή γάντια
  • Android Nougat
  • 2GB RAM, 16GB ROM, επεκτάσιμη (microSD)
  • Qualcomm Quad-Core 1,3GHz Snapdragon chipset
  • 8MP οπίσθια κάμερα, 2MP εμπρόσθια κάμερα
  • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi
  • Προγραμματιζόμενο Shortcut Key για λειτουργίες Push to Talk, SOS Lone worker app, χρήσης φακού ή κάμερας
  • Dual SIM – Nano

Το Cat S31 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €379 και θα είναι αρχικά διαθέσιμο στα καταστήματα Κωτσόβολος και Media Markt.

Cat S31
Cat S31 (φωτό: Cat Phones)

 

Previous Article

Κοσμήματα από motherboards – The Circular Collection by Bayou with Love

Next Article

Κυκλοφορεί ο «Στέντορας» – κάθε Σάββατο στα περίπτερα