2ης γενιάς προβολέας Cinebeam με τεχνολογία Ultra Short Throw

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG HU85L CineBeam Laser 4K

O CineBeam HU85L, Ultra Short Throw, Laser 4K βιντεοπροβολέας, της LG διαθέτει φωτεινότητα 2.500 ANSI lumens και προβάλει από σχεδόν 5cm. 

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τον προβολέα δεύτερης γενιάς CineBeam HU85L Laser 4K  με τεχνολογία Ultra Short Throw (UST) στη CES 2019. Βραβευμένο με το ‘CES 2019 Innovation Award’ βασίζεται στην επιτυχία του πρώτου προβολέα 4K HU80K της LG και συνεχίζει να ξεχωρίζει λόγω σχεδιασμού με τις μικρές διαστάσεις και τις μικρές απαιτήσεις χωρητικότητας, ενώ μπορεί να προβάλει υψηλής ευκρίνειας 4Κ εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια –όπως τοίχο, δάπεδο ή οροφή.

Με τεχνολογία UST, ο LG CineBeam Laser 4K HU85L μπορεί να τοποθετηθεί λίγο περισσότερο από 2 ίντσες από τον τοίχο για να προβάλει μια διαγώνια εικόνα 90 ιντσών. Τοποθετημένο 7 ίντσες μακριά, παράγει ακόμα μεγαλύτερη και ακόμα φωτεινότερη εικόνα 120 ιντσών. Απλή και αποτελεσματική στo στήσιμο αυτή η φιλική προς το χώρο συσκευή προσφέρει μια εμπειρία προβολής.

LG HU85L CineBeam Laser 4K
Ο LG HU85L έχει υψηλή φωτεινότητα 2.500 ANSI lumens, χάρη στην τεχνολογία laser. O νέος 4K CineBeam είναι ριζικά ανασχεδιασμένος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. (φωτό: LG)

Παρέχοντας 2.500 ANSI lumens και ανάλυση 4K UHD, ο LG HU85L CineBeam Laser 4K  εξασφαλίζει εξαιρετικά φωτεινές και καθαρές εικόνες και ασυναγώνιστο επίπεδο απόδοσης μαύρου χρώματος καθηλώνοντας τους θεατές. Το μοντέλο HU85L της LG μπορεί να αναπαράγει ακρίβειας και ευρείας γκάμας χρώματα. Ο προβολέας της LG παρέχει επίσης πολλές επιλογές περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν ταινίες και εκπομπές από τις αγαπημένες τους υπηρεσίες ενώ μέσω USB, Ethernet και HDMI υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Mικρός σε μέγεθος, ο προβολέας αυτός μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, εξοικονομώντας χρόνο για άμεση ψυχαγωγία. Ο LG CineBeam Laser 4K HU85L είναι μικρότερος από άλλους προβολείς 4K και διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, που δεν αποσπά την προσοχή, ή παρεμποδίζει την εμπειρία προβολής. O προβολέας προσφέρει  δυνατότητα προσαρμογής ρυθμίσεων 12 σημείων, εξαλείφοντας την παραμόρφωση της εικόνας που συχνά επηρεάζει άλλους προβολείς UST, τονίζει η LG.

LG CineBeam Laser 4K HU85L
LG CineBeam HU85L, Laser 4K Ultra Short Throw βιντεοπροβολέας προβάλει, από σχεδόν 5 εκατοστά, εικόνα 90 ιντσών. (φωτό: LG)

Ο LG CineBeam Laser 4K HU85L προσφέρει μέγιστη άνεση στους χρήστες μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας AI*, η οποία τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές και να έχουν πρόσβαση σε δυνατότητες επεξεργασίας της μητρικής τους γλώσσας, μια λύση που προσφέρει η AI της LG, ThinQ. Οι θεατές μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία του προβολέα λέγοντας απλά «απενεργοποίησε τον προβολέα μετά την ολοκλήρωση της ταινίας» ή να περιορίσει το περιεχόμενο που θέλουν να προβληθεί λέγοντας στον προβολέα «να παίξει ένα βίντεο γιόγκα στο YouTube». Επίσης, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια λίστα ταινιών και στη συνέχεια να επιλέξουν το περιεχόμενο μιλώντας στο Magic Remote. Το Magic Remote αναγνωρίζει κινήσεις των χεριών ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για εύκολη πλοήγηση ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα με ανίχνευση κίνησης.

«Ο νέος προβολέας CineBeam Laser συνδυάζει την εντυπωσιακή εμπειρία προβολής 4K με την ευκολία της τεχνολογίας AI», δήλωσε ο Jang Ik-hwan, επικεφαλής του τμήματος ΙΤ της LG. «Δεν υπάρχει κανένα άλλο προϊόν όπως αυτό στην αγορά, αποδεικνύοντας πώς η LG συνεχίζει να προσφέρει μοναδική αξία στους καταναλωτές».

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG Electronics.

* Διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές

Previous Article

2019 Sony World Photography Awards: Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή

Next Article

Σπιτική μπύρα από την LG – HomeBrew