Δείτε video από την κατασκευή του Corning Gorilla Armor: Πώς η οθόνη του Galaxy S24 Ultra γίνεται ανθεκτική και χωρίς αντανακλάσεις

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Corning Gorilla Armor – video από την κατασκευή του ανθεκτικού και χωρίς αντανακλάσεις γυαλιού στην οθόνη του Samsung Galaxy S24 Ultra – video. Με ένα νέο βίντεο, η Samsung Electronics μας βάζει στα παρασκήνια για να δούμε την τεχνική ακρίβεια και την προηγμένη μηχανική πίσω από την κατασκευή του Corning Gorilla Armor — προηγμένο γυαλί ανθεκτικό στις γρατζουνιές και χωρίς αντανακλάσεις που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Galaxy S24 Ultra.

Παρουσιάζοντας το τελευταίο παράδειγμα της καινοτόμου τεχνολογίας της Corning Incorporated, το βίντεο αποτυπώνει την αξιοσημείωτη οπτική, την εντυπωσιακή ανθεκτικότητα και την ευκρίνεια επόμενου επιπέδου της οθόνης.

Το Corning Gorilla Armor είναι αποτέλεσμα μιας απαιτητικής διαδικασίας που περιλαμβάνει την κάλυψη της επιφάνειας του γυαλιού με ειδικά ιόντα σε στρώματα νανομέτρων, με το καθένα από αυτά να είναι λεπτότερο από μια ανθρώπινη τρίχα. Το τελικό προϊόν είναι ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας που μειώνει την αντανάκλαση έως και κατά 75%, καθιστώντας την οθόνη πιο ευανάγνωστη και ελαχιστοποιώντας την αντανάκλαση της οθόνης ακόμη και κάτω από το έντονο ηλιακό φως ή το «σκληρό» φωτισμό ενός εσωτερικού χώρου.

Χάρη σε αυτή τη διαδικασία η γυάλινη οθόνη παραμένει ανθεκτική, έτσι ώστε οι χρήστες του Galaxy S24 Ultra να απολαμβάνουν μεγαλύτερη προστασία από την καθημερινή φθορά που προκαλεί σταδιακά βλάβες στις οθόνες με την πάροδο του χρόνου. Σε εργαστηριακές δοκιμές της Corning, το Corning Gorilla Armor απέδειξε ότι ήταν περισσότερο από τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από ό,τι τα ανταγωνιστικά γυαλιά οθόνης που κατασκευάζονται από αργιλοπυριτικά άλατα[1].

Subscribe to our newsletter!

Μια άλλη λεπτομέρεια που μπορεί να ενδιαφέρει τους χρήστες είναι ο τρόπος με τον οποίο η Corning κατασκευάζει αυτό το εξαιρετικό υλικό οθόνης σε ένα εξαιρετικά καθαρό περιβάλλον με συστήματα εναπόθεσης υπό κενό. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Samsung για την κατασκευή ημιαγωγών.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Samsung και η Corning συνεργάζονται για τη δημιουργία καινοτόμων υλικών οθόνης.

Previous Article

Blackview: Η Stefinet Multimedia αναλαμβάνει επίσημα τη διανομή της στην ελληνική αγορά

Next Article

Επίσημο: Τα Public πλέον προσφέρουν τα πάντα άτοκα, χωρίς κάρτα