TCL 50 SE banner

Φορητό ηχείο Creative MUVO Go: Έως και 18 ώρες χρήση ανα φόρτιση

Author: Δημήτρης Χατζής Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

TCL 50 SE banner

Creative MUVO Go

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Creative MUVO Go, της τελευταίας προσθήκης στη μακροχρόνια και πολυαγαπημένη σειρά φορητών ηχείων MUVO. Με πληρότητα στην απόδοση ήχου, στιβαρή ασύρματη συνδεσιμότητα και ανθεκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το ηχείο Creative MUVO Go έρχεται σε αδιάβροχη και φορητή συσκευασία και είναι έτοιμο να κατακτήσει τις καρδιές όσων αναζητούν το σωστό soundtrack στις περιπέτειές τους.

Το ηχείο Creative MUVO Go έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί. Αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7 και με διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες ανά φόρτιση, είναι ο ιδανικός σύντροφος ήχου για μεγάλες πεζοπορίες ή ολονύχτια πάρτι στην πισίνα. Λεπτό και ελαφρύ, μόλις 570 γραμμάρια, έχει υψηλή βαθμολογία στη φορητότητα και συνοδεύεται από κορδόνι που καθιστά εύκολη την πρόσδεσή του σε ποδήλατα ή σακίδια. Με το πιο πρόσφατο Bluetooth 5.3, οι χρήστες απολαμβάνουν όχι μόνο εύκολη σύζευξη, αλλά μια ισχυρή και σταθερή ασύρματη σύνδεση.

TCL 50 SE banner

Το φορητό ηχείο διαθέτει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό διπλών οδηγών νεοδυμίου πλήρους εμβέλειας και μπάσα που παράγουν ισχύ 20 W και μέγιστη ισχύ έως και 40 W. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσουν δύο μονάδες μεταξύ τους μέσω ασύρματης στερεοφωνικής σύνδεσης, για πληρέστερη στερεοφωνική εμπειρία. Επιπλέον, η σχεδίαση του σε σχήμα μπουκαλιού προσφέρει ευελιξία – είτε στέκεται σε όρθια θέση (εξοικονομεί χώρο, πολύ χρήσιμο για ακατάστατα τραπέζια πάρτι) είτε σε επίπεδη θέση, το MUVO Go προσφέρει καθαρό, ισορροπημένο και ήχο που γεμίζει το χώρο.

Τιμή και διαθεσιμότητα του Creative MUVO Go

Το Creative MUVO Go διατίθεται 79,99€ στις αποχρώσεις Midnight Black, Pine Green και Cloud Blue στο Creative.com.

  JBLSplash! - ήχος καλοκαιρινός με τα αδιάβροχα ηχεία της JBL
Previous Article

Η TP-Link παρούσα στην XENIA 2022

Next Article

Τελετή Λήξης για το “Seeds for the Future 2022” της Huawei