“Καθηλωτικές εμπειρίες” υπόσχεται το Dell Cinema

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Dell Cinema

Η Dell υπόσχεται μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία εικόνα και ήχου από τα PC της με το Dell Cinema. To Dell Cinema είναι διαθέσιμο στους φορητούς υπολογιστές XPS και σε επιλεγμένα Inspiron PC.

Dell-xps-13-silver-2018
Dell XPS 13 (2018) με Dell Cinema. (φωτό: Dell)

Καθώς οι θεάσεις ταινιών και show σε υπολογιστές γίνονται όλο και πιο συχνές, η Dell θέλει να προσφέρει τη δυνατότητα θέασης αντίστοιχης ποιότητας με αυτή μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας. Αυτό σημαίνει για τη Dell, όπως το περιγράφει στην ανακοίνωσή της,  ήχο και εικόνα που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές και τα στανταρτ που έχουν θέσει οι δημιουργοί. Αυτή η εμπειρία προσφέρεται με τα συστήματα XPS και σε επιλεγμένα Inspiron PCs, με το Dell Cinema. H Dell υπόσχεται “μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία”.

Τα συστατικά που συνθέτουν το Dell Cinema είναι:

CinemaColor: δυνατότητα που βασίζεται στο Windows HD Color, η οποία αποκωδικοποιεί και απεικονίζει υψηλό δυναμικό εύρος (high dynamic range – HDR) με ροή περιεχομένου με λεπτομέρεια, εντονότερες αποχρώσεις, υψηλότερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη χρωματική γκάμα . Το Netflix σε HDR, υποστηρίζεται επίσης στα PC με Dell Cinema.

CinemaSound: μια καινοτομία της Dell στην ηχητική αναπαραγωγή, η οποία βασίζεται στο Waves Maxx Audio Pro, η οποία αποδίδει καθαρότερα πρίμα, ενισχυμένο μπάσο, και υψηλότερη στάθμη έντασης.

CinemaStream: δυνατότητα βασισμένη στο Killer and SmartByte, μια λύση software που αναπτύχθηκε από κοινού από την Dell και την Rivet Networks, η οποία βελτιστοποιεί την online ροή δεδομένων και αλληλεπιδραστικού βίντεο, με αποτέλεσμα λιγότερο buffering, μεγαλύτερο bandwidth και καλύτερη ανάλυση.

Previous Article

Mε Samsung Knox οι Smart TV 2018 της εταιρείας

Next Article

HDR10+ Warner Bros