Διαγωνισμός με δώρο OLED TV 55 ιντσών από την LG

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Διαγωνισμός LG OLED TV

Διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης»: Η LG Electronics γιορτάζει και χαρίζει σε έναν τυχερό μια LG OLED TV 55 ιντσών!

Μέσο ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας; Παράθυρο στον κόσμο ή τρόπος διασκέδασης; Η τηλεόραση είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες εφευρέσεις του κόσμου και η LG Electronics γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μια LG OLED TV 55 ιντσών.

Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης» θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Να επισκεφθούν το ειδικό post στην επίσημη σελίδα της LG στο Facebook
  2. Να αναγνωρίσουν τουλάχιστον μία από τις 3 τηλεοπτικές σειρές που εμφανίζονται στο ειδικό post και
  3. Να γράψουν τον τίτλο της με σχόλιο για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση και να κερδίσουν μία LG OLED ΤV 55 ιντσών, την OLED55B7V “για Απόλυτη Εμπειρία θέασης”.

 

Διαγωνισμός LG OLED TV

 

Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR με υποστήριξη Dolby Vision. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας  “απόλυτο μαύρο” και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό Ultra HD Premium εξασφαλίζει ότι η πληρούνται οι απαιτούμενες προδιαγραφές. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα LG webOS 3.5,  με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και το Magic Remote.

  •  Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 21/11/2017 (12:00) έως 27/11/2017 (24:00), και τo όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Όροι συμμετοχής: http://bit.ly/Παγκόσμια_Ημέρα_Τηλεόρασης
Previous Article

Η Κωτσόβολος δίπλα στις οικογένειες της Μάνδρας

Next Article

Η BenQ παρουσίασε οικονομικό προβολέα με 4Κ πάνελ