Διαγωνισμός του Yellow Box magazine για τους λάτρεις του βινυλίου

Author: No Comments Share:

Διαγωνισμό για τους λάτρεις του βινυλίου πραγματοποίησε το περιοδικό Yellow Box Magazine στη σελίδα του στο Facebook, προσφέροντας μοναδική μουσική.

Διαγωνισμό για τους λάτρεις του βινυλίου πραγματοποίησε το περιοδικό Yellow Box Magazine στη σελίδα του στο Facebook, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδική μουσική με έναν τρόπο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Ειδικότερα, όσοι αγαπούν τη μουσική είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 4 βινύλια, Batman– Original Motion Soundtrack (MONDO, 2LP 180gr, limited edition, purple), Santana – Caravanserai (Speakers Corner, LP 180gr), Nina Simone sings the blues (Speakers Corner, LP 180gr)και Brian Auger – Anthology Volume 2 (Freestyle Records, 2LP, 180gr), που προσέφερε μέσω του διαγωνισμού του το Yellow Box Audio/Video/Home Entertainment/Music Magazine. Μέσα από τον διαγωνισμό, το Yellow Box Magazine θέλει να αναδείξει την «επιστροφή» του βινυλίου, αλλά και να εξοικειώσει το ευρύ κοινό με τη χρήση και την ξεχωριστή ποιότητα ήχου που προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Yellow Box Magazine αποτελεί μια πρόσφατη άφιξη στα περίπτερα όλης της χώρας, που απευθύνεται στους λάτρεις των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων στο χώρο του ήχου, της εικόνας, των επιλογών διασκέδασης στο σπίτι, της κριτικής δίσκων βινυλίου, CDs και βιβλίων. Το περιοδικό κυκλοφορεί ανά δυο μήνες και φιλοδοξεί μέσα από τις σελίδες του να προσφέρει ενημέρωση, αλλά και διασκέδαση στο ευρύ κοινό.

YellowBoxMagazine

Κάθε 2 μήνες στα περίπτερα

Τιμή:6,00€

Previous Article

LG: Επέκταση εγγύησης συσκευών στα πέντε χρόνια

Next Article

Ενημέρωση λογισμικού στα Galaxy Buds για νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας