Διπλή επιστροφή χρημάτων από την Epson

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Διπλή Επιστροφή Χρημάτων Epson

Με την αγορά επιλεγμένων εκτυπωτών από τις σειρές Expression ή WorkForce και την αγορά μελανιών, οι πελάτες της Epson έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από διπλή επιστροφή χρημάτων, ύψους έως 100€.

Η Epson ανακοίνωσε την επανάληψη της επιτυχημένης προωθητικής ενέργειας “Cashback”, ενισχύοντας την ακόμη περισσότερο με διπλή επιστροφή χρημάτων. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία προσφέρει επιστροφή χρημάτων έως 50€, με την αγορά ενός από τους εκτυπωτές που περιλαμβάνονται στην προσφορά ή έως 100€, αγοράζοντας ταυτόχρονα έναν επιλεγμένο εκτυπωτή και μια πολυσυσκευασία μελανιών.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές εκτυπωτών, που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2018 – 31 Μαρτίου 2018.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν την επιστροφή, χρειάζεται μόνο να υποβάλλουν μια ηλεκτρονική αίτηση στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η τελική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι 30 Απριλίου 2018. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά και τους όρους συμμετοχής στην ενέργεια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson.

Previous Article

Samsung The Wall – η πρώτη παγκοσμίως αρθρωτή MicroLED TV 146″

Next Article

Χειμερινές εκπτώσεις 2018 έως 80% στον Γερμανό

Αφήστε μια απάντηση

sonos move