Διαθέσιμο το DisplayHDR Test Tool από τη VESA

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
DisplayHDR 1000 philips 436m6 displayhdr test tool

H VESA ξεκινά τη διάθεση του εργαλείου δοκιμής DisplayHDR – DisplayHDR Test Tool – για την εξακρίβωση της απόδοσης οθονών HDR από επαγγελματίες.

Η VESA εξέδωσε σήμερα ένα νέο εργαλείο δοκιμής DisplayHDR – DisplayHDR Test Tool. Το εργαλείο επιτρέπει στους επαγγελματίες χρήστες να επιβεβαιώνουν τις παραμέτρους απεικόνισης που  περιλαμβάνει η προδιαγραφή DisplayHDR για τις οθόνες υψηλής απόδοσης. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση σε οθόνες laptop και desktop. Το νέο εργαλείο δοκιμής DisplayHDR περιλαμβάνει εντολές και επιτρέπει σε επαγγελματίες και σε εργαστηριακούς χρήστες να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τις οθόνες HDR στα τρία επίπεδα απόδοσης που περιγράφονται στην προδιαγραφή DisplayHDR χρησιμοποιώντας χρωματόμετρο βαθμονόμησης.

Η VESA (www.vesa.org) ανακοίνωσε το ανοικτό πρότυπο HDR, DisplayHDR, τον περασμένο Δεκέμβριο. Μπορείτε να διαβάσετε τι είναι το ανοικτό πρότυπο HDR της VESA.

Εξάλλου, τον περασμένο μήνα, η Philips ανακοίνωσε την πρώτη οθόνη παγκοσμίως που ικανοποιεί την προδιαγραφή DisplayHDR 1000.

Κατεβάστε το εργαλείο εργαλείο δοκιμής DisplayHDR.

  DisplayHDR Test Tool download
Previous Article

Huawei P20 Pro review – Android smartphone

Next Article

DisplayHDR Test Tool download