Η JBL ανακοίνωσε μία τριάδα από ασύρματα ακουστικά

Author: No Comments Share:
Η JBL ανακοίνωσε ένα τριο από ασύρματα ακουστικά

Τα JBL Reflect Flow Pro, τα high-end ακουστικά της εταιρείας, θέλουν να γίνουν ο καλύτερος σύντροφος σας στην γυμναστική.

Η JBL μόλις ανακοίνωσε τρία νέα ασύρματα ακουστικά, με το ένα ζευγάρι – το JBL Reflect Flow Pro – ίσως να είναι ο καλύτερος σύντροφος σας στην γυμναστική.

Παράλληλα τα JBL Tune 230NC και JBL Tune 130NC βρίσκονται στην mid-range κατηγορία με αρκετά features σε μία πιο προσιτή τιμή.

Όλα τα νέα ασύρματα ακουστικά υπόσχονται Active Noise Cancellation, εντυπωσιακή ζωή μπαταρίας μέχρι και 10 ώρες και ενσωματωμένα

Τα JBL Reflect Flow PRO ανεβάζουν το επίπεδο προσφέροντας αδιάβροχη πιστοποίηση IP68 και ενισχυμένη ποιότητα κλήσεων χάρη στα 6 ενσωματωμένα μικρόφωνα τους (τρία σε κάθε ακουστικό).

Τα νέα JBL Reflect Flow PRO θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο ενώ τα JBL Tune 230NC και JBL Tune 130NC θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Οκτωβρίου.

jbl reflect flow pro lifestyle

JBL Reflect Flow PRO specs

Χάρη στους drivers των 6,8mm μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό ήχο με adaptive noise cancellation. Όπως ήδη αναφέραμε, έρχονται με αδιάβροχη πιστοποίηση IP68 κάτι που σημαίνει πως μπορούν να αντέξουν εώς και 30 λετπά και εώς 1,5 μέτρο κάτω από το νερό.

Επίσης εντυπωσιακή είναι η ζωή της μπαταρίας, με την JBL να υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης χρήσης (ή 8 ώρες αν είναι ενεργοποιημένο το Adaptive Noise Cancellation). Αν όμως τελειώσει η μπαταρία τους με δέκα λεπτά φόρτισης θα μπορούν να προσφέρουν ακόμη μία ώρα χρήσης.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το πώς εφαρμόζουν, ένας παράγοντας αρκετά σημαντικός μιας και πρόκεται για ακουστικά που προορίζονται για γυμναστική και έντονη κίνηση.

JBL Tune 230NC και JBL Tune 130NC specs

Τα δύο mid-range ακουστικά είναι αρκετά παρόμοια. Προσφέρουν adaptive noise cancellation, υπόσχονται μέχρι και 40 ώρες ζωής της μπαταρίας (10 ώρες συνεχής χρήσης και 30 ώρες χάρη στο charging case), είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό με πιστοποίηση IPX4 και έχουν την ίδια τιμή.

Υπάρχουν όμως μερικές ελαφρές διαφορές, όπως το διαφορετικό design. Τα JBL Tune 230NC έχουν παρόμοιο σχήμα με τα Apple Airpods ενώ τα JBL Tune 130NC έχουν ένα πιο στρογγυλό σχεδιασμό.

Επιπλέον, όσοι προτιμούν ήχο με περισσότερο μπάσο θα προτιμήσουν τους drivers των 10mm που διαθέτουν τα JBL Tune 130NC, ενώ οι drivers των 5,8mm στα JBL Tune 230NC δίνουν μία καθαρότητα στα πρίμα.

Δείτε επίσης:

Previous Article

aptX Lossless: ήχος Bluetooth χωρίς απώλειες

Next Article

Huawei MatePad 11: το πρώτο tablet με refresh rate 120Hz