Ο Elon Musk αποκαλύπτει ποιος θα χρειαστεί να πληρώσει για να χρησιμοποιήσει το Twitter

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο Elon Musk αποκαλύπτει ποιος θα χρειαστεί να πληρώσει για να χρησιμοποιήσει το Twitter

Καθώς ο υποψήφιος ιδιοκτήτης Twitter, Elon Musk, ετοιμάζεται να πάρει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε μια νέα κατεύθυνση, πολλοί από τους 217 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της θέλουν να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει με αυτήν.

Ο Musk είναι το είδος του άντρα που του αρέσει να κάνει τον κόσμο να μαντεύει, επομένως είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί (αν και η δυνατότητα επεξεργασίας που ζητείται εδώ και καιρό φαίνεται σίγουρη).

Ωστόσο, κάνοντας tweet στους 90 εκατομμύρια ακολούθους του την Τρίτη, ο Elon Musk κατέστησε σαφές ότι θέλει να διατηρήσει την υπηρεσία δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες, ενώ πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα «μικρό κόστος» για εμπορικούς και κρατικούς λογαριασμούς.

«Το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως ένα μικρό κόστος για εμπορικούς/κρατικούς χρήστες», έγραψε ο Muskστο tweet που αναρτήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου.

Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν ο Elon Musk, ο οποίος πρόσφερε 43 δισεκατομμύρια δολάρια για το Twitter τον Απρίλιο, θα μπορούσε να μετακινήσει την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης προς ένα μοντέλο που βασίζεται στη συνδρομή, ειδικά καθώς τα πρόσφατα σχόλια του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία πρότειναν μια πιθανή απομάκρυνση από τις διαφημίσεις.

Το Twitter προσφέρει επί του παρόντος ένα επίπεδο συνδρομής που ονομάζεται Twitter Blue, το οποίο κοστίζει 3 δολάρια το μήνα για χρήστες σε ορισμένες χώρες. Το Twitter Blue περιλαμβάνει μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως αναίρεση tweet, φακέλους σελιδοδεικτών, προσαρμοσμένη πλοήγηση και προσαρμοσμένα εικονίδια εφαρμογών. Πρόσφατες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι ο Musk ενδιαφέρεται να μειώσει τη συνδρομή για το Twitter Blue στα 2 δολάρια το μήνα, αν και προς το παρόν παραμένει στα 3 δολάρια.

Η αμφιλεγόμενη προσφορά του Elon Musk για το Twitter έγινε αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο προς τα τέλη του περασμένου μήνα. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να εγκριθεί από τους μετόχους και τις ρυθμιστικές αρχές, επομένως μπορεί να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να οριστικοποιηθεί.

Υποθέτοντας ότι η συμφωνία ολοκληρωθεί, ακολουθούν ορισμένες αλλαγές που έχει προτείνει ο Musk ότι μπορεί να κάνει στην πλατφόρμα μόλις έχει τον πλήρη έλεγχο της.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Η AOC λανσάρει την ultrawide οθόνη CU34P2C 34’’με 65 W USB-C

Next Article

Huawei MateBook E: Laptop και power Tablet σε ένα