Η Epson παρουσιάζει νέα γενιά εκτυπωτών EcoTank ITS

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Epson EcoTank ITS L6170

Η νέα σειρά εκτυπωτών Epson EcoTank ITS διαθέτει νέο σχεδιασμό, με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης, με στόχο ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Η Epson κυκλοφόρησε την επόμενη γενιά εκτυπωτών EcoTank ITS, οι οποίοι έρχονται με έναν νέο συμπαγή σχεδιασμό, με δοχεία μελανιών ενσωματωμένα στο μπροστινό τμήμα και βελτιωμένα φιαλίδια που εξασφαλίζουν ένα νέο σύστημα εύκολης αναπλήρωσης. Πρόκειται για χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ακόμα πιο μικρούς σε όγκο και πιο ευέλικτους στη χρήση.

EcoTank ITS L7750
Νέα γενιά εκτυπωτών EcoTank ITS με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών. (φωτό: Epson)

Όλοι οι εκτυπωτές νέας γενιάς EcoTank ITS (L4150, L4160, L6160, L6170, L6190) είναι πιο εύχρηστοι από ποτέ και διαθέτουν αισθητά ανανεωμένη εμφάνιση. Τα δοχεία μελανιών ενσωματώθηκαν στους εκτυπωτές σε νέα θέση, στο μπροστινό τμήμα, για να προσφέρουν μικρότερο και κομψότερο σχεδιασμό, αλλά και τη δυνατότητα να διαπιστώνεται άμεσα πόσο μελάνι απομένει στα δοχεία.

Ο προηγμένος σχεδιασμός των εκτυπωτών EcoTank ITS ενισχύεται από ένα βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, κατασκευασμένο για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου διαρροής κατά το γέμισμα των δοχείων. Το μελάνι αναπληρώνεται με εύκολο τρόπο, ενώ υπάρχει και ειδικός μηχανισμός που διασφαλίζει ότι τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν μόνο με το αντίστοιχο χρώμα.

Μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης κατά μέσο όρο 90%, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Epson, η σειρά EcoTank ITS προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, χάρη στα μελάνια νέας σύνθεσης και υψηλής απόδοσης και στις δεξαμενές μελανιών εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας. Επιπλέον, αυτοί οι εκτυπωτές, χωρίς φύσιγγες, εξοικονομούν χρόνο στο χρήστη, καθώς αυξάνονται τα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αναπληρώσεων μελανιού. Έτσι, διασφαλίζεται μακροπρόθεσμα η υψηλή ποιότητα με φιαλίδια χαμηλού κόστους που είναι διαθέσιμα για ολόκληρη τη σειρά, ενώ κάθε μοντέλο υποστηρίζεται από τη διευρυμένη εγγύηση τριών ετών (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε προϊόντος). Ακόμη, τα συγκεκριμένα μοντέλα συμμετέχουν στην ενέργεια Cashback της Epson, κατά την οποία οι καταναλωτές, που προχωρούν σε αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών του προγράμματος, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιστροφή χρημάτων από €15 έως και €115, ανάλογα με το ποσό επιστροφής που αντιστοιχεί στο κάθε μοντέλο, υποβάλλοντας απλώς μια ηλεκτρονική αίτηση στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

  Η Epson διακόπτει την πώληση εκτυπωτών laser, παγκοσμίως

Προσφέροντας στους χρήστες την ελευθερία να εκτυπώνουν όσο και όταν θέλουν, αυτά τα μοντέλα (L4150, L4160, L6160, L6170, L6190) διαθέτουν Wi-Fi, Wi-Fi Direct και δυνατότητα συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές για την εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων, απομακρυσμένα από επιτραπέζιο υπολογιστή. Επίσης, η σύνδεση Ethernet και το Scan-to-Cloud. είναι διαθέσιμες σε ορισμένα μοντέλα, όπως τα L6160, L6170 και L6190.

Κατάλληλοι για επαγγελματική χρήση σε περιβάλλοντα γραφείων, οι εκτυπωτές Premium EcoTank ITS, με τα μοντέλα L6160, L6170 και L6190, διαθέτουν την κεφαλή εκτύπωσης PrecisonCore και τα γνήσια μελάνια pigment της Epson, για να προσφέρουν ευκρινή και καθαρά έγγραφα. Σε αυτά τα μοντέλα, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως και 15 σελίδες ανά λεπτό, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Epson, ενώ τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν, επίσης, δίσκους χαρτιού υψηλότερης χωρητικότητας και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων και φαξ, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οποιουδήποτε εργασιακού χώρου.

Αντίστοιχα, για εκτυπώσεις στο σπίτι, η κατηγορία EcoTank ITS Home, με τα μοντέλα L3050, L3060 και L3070, διαθέτει προϊόντα με κομψότερο σχεδιασμό μικρότερου όγκου, με ένα πλαϊνό δοχείο μελανιών. Αυτά τα μοντέλα, χωρίς φύσιγγες, εξακολουθούν να προσφέρουν στους πελάτες μια καταπληκτική ευκαιρία για εξαιρετικά χαμηλού κόστους εκτύπωση στο σπίτι, με την εγγύηση και την απαράμιλλη ποιότητα της Epson.

Η κυρία Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δηλώνει σχετικά: «Το προηγούμενο σύστημα δοχείων μελανιών που έφερε την επανάσταση στον τομέα των εκτυπώσεων περιείχε μεγάλη ποσότητα μελανιών και καταργούσε την ανάγκη για φύσιγγες, χάρη στα ενσωματωμένα δοχεία με εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα, τα οποία ήταν τοποθετημένα στο πλάι της συσκευής. Οι εκτυπωτές της νέας σειράς EcoTank ITS εξακολουθούν να προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα στους καταναλωτές, ενώ συγχρόνως έχουν μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, συμπαγές σχήμα και μικρότερο μέγεθος. Η σειρά, πλέον, έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα μοντέλα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των οικιακών γραφείων, των μικρών γραφείων αλλά και των οικιακών χρηστών και των ερασιτεχνών φωτογράφων».

Info: Epson, τηλ. 211 198 6212

Previous Article

Εκπτώσεις έως 85% στα καταστήματα Γερμανός

Next Article

devolo: ρεκόρ πωλήσεων με 35 εκ. συσκευές Powerline