Ευχές από τη Huawei… με iPhone

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Huawei 2019

Οι ευχές από τη Huawei, για ένα Χαρούμενο Νέο Έτος, στέλνονται με iPhone

Οι αστοχίες δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει το νέο έτος, αλλά στη Huawei φαίνεται ότι έχουν εξασφαλίσει την εν λόγω πρωτιά.

Oι ευχές στον επίσημο λογαριασμό Twitter της Huawei Technologies, για ένα “χαρούμενο νέο έτος”, έγιναν με χρήση iPhone.

Tη γκάφα φαίνεται ότι διαπίστωσε πρώτος ο χρήστης Marques Brownlee, ο οποίος διατηρεί ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube, το MKBHD.

Ο λογαριασμός Huawei Technologies αφορά τις τεχνολογίες δικτύων και τηλεπικοινωνιών της Huawei και όχι τα κινητά της τηλέφωνα. Όμως, όταν έχεις στόχο να γίνεις ισάξιος με εταιρίες όπως η Apple και η Samsung, τότε δεν κάνεις ποστ με smartphone του ανταγωνιστή σου. Αυτό είναι, μάλλον, προφανές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο εν λόγω λογαριασμός της Huawei έχει σχεδόν 500.000 ακόλουθους, οπότε το tweet που έγινε με iPhone αναμένεται να γίνει αρκετά δημοφιλές, πριν κατέβει, αν κατέβει.

Επιπλέον, ο λογαριασμός Huawei Malaysia έκανε retweet τις ευχές της Huawei Technologies, για νέο έτος και έκανε το δικό του tweet για το νέο έτος, πάλι με iPhone! Φαίνεται ότι, η χρήση iPhone στη Huawei και στα συνεργαζόμενα με αυτή πρακτορεία PR είναι διαδεδομένη.

Πάντως, στη Huawei δεν είναι οι μόνοι που κάνουν tweet με iPhone. O Marques Brownlee πριν λίγο καιρό είχε ανακαλύψει ότι και από λογαριασμό της Samsung έχει γίνει tweet με χρήση iPhone. Λέτε, αυτός να είναι ο λόγος της χρήσης iPhone;

Previous Article

Xperia XZ4: Ρεκόρ μετρήσεων με Snapdragon 855

Next Article

Motorola One review – Android One Smartphone