Το “Find My” της Apple εντοπίζει ακόμη και απενεργοποιημένες συσκευές iOS 15

Author: No Comments Share:
Το δίκτυο “Find My” της Apple εντοπίζει συσκευές με iOS 15 ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένες

Το WWDC 2021 της Apple μόλις τελείωσε αλλά τα νέα features, όπως στο “Find My” είναι τόσα πολλά που ακόμα και τώρα εμφανίζονται καινούρια.

Το WWDC 2021 της Apple μόλις τελείωσε αλλά τα νέα features είναι τόσα πολλά που ακόμα και τώρα εμφανίζονται καινούρια. Στο iOS 15 Preview μπορούμε να δούμε τις αλλαγές που έγιναν στο “Find My”.

Sonos Roam banner

 

Tο “Find My” feature θα εντοπίζει συσκευές και μετά από reset

Εκτός από την δυνατότητα να βλέπουμε την τοποθεσία των επαφών μας που μοιράζονται την τοποθεσία τους μαζί μας, στο iOS 15 τα iPhone και iPad είναι πιο εύκολο να βρεθούν ακόμα και εάν έχουν κλαπεί. Ακόμα και αν κάποιος κάνει factory reset στην συσκευή, αν το Activation Lock είναι ενεργοποιημένο, η συσκευή θα δείχνει στην αρχική οθόνη πληροφορίες και πως ακόμα εντοπίζεται από τον αληθινό της ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την Apple, το “Find My” feature θα εντοπίζει συσκευές και μετά την απενεργοποίηση τους, όμως δεν εξήγησε ακριβώς πώς θα δουλεύει κάτι τέτοιο.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Samsung Health Monitor app με μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)

Next Article

Το Apple TV διαθέσιμο πλέον στις Android TV συσκευές