Διαθέσιμο το Samsung Galaxy A30s

Author: Share:
galaxy a30

Το Galaxy A30s διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως πολυχρηστική κάμερα, Infinity Οθόνη και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Με νέο σχεδιασμό, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό γεωμετρικό μοτίβο και φουτουριστικό εφέ ολογράμματος στην πίσω όψη, το Galaxy A30s διατίθεται σε τρία νέα χρώματα, Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Green. Παράλληλα, προσφέρει καλύτερη εμπειρία gaming καθώς διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, 4.000mAh, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης και Game Booster βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Το Samsung Galaxy A30s διαθέτει τριπλή κάμερα πίσω όψης: 25MP κύρια κάμερα και μια 8MP Ultra-Wide κάμερα, καθώς και 5MP κάμερα βάθους. Με λειτουργία Live Focus στην κάμερα βάθους 5MP, μπορούν να προστεθούν bokeh effects για τη δημιουργία πιο δυναμικών πορτρέτων στη στιγμή. Έξυπνες λειτουργίες κάμερας, όπως η Ευφυής Αναγνώριση Λαθών και η Βελτιστοποίηση Σκηνής, καθιστούν τη λήψη της φωτογραφίας με το Galaxy A30s εύκολη.

Με ενσωματωμένο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, το Galaxy A30s φροντίζει να διατηρούνται προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα μ’ έναν πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Με το A30s, οι χρήστες συνδέονται στο Galaxy οικοσύστημα και έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Samsung υπηρεσίες, όπως οι Samsung Health, Samsung Knox και άλλες.

«Τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, συνδέοντάς τους και επιτρέποντάς τους να μοιράζονται εμπειρίες και να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους», δήλωσε ο YeonJeong Kim, Vice President και Head του Innovative Product Planning Group στο Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Καθώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους συνεχίζει να εξελίσσεται, προσπαθούμε να καινοτομούμε διαρκώς, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή mobile εμπειρία. Το νέο Galaxy A30s προσφέρει ένα νέο επίπεδο απόδοσης σε βασικές καθημερινές λειτουργίες».

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Samsung.

Διαβάστε ακόμη