Το Samsung Galaxy A52 5G λαμβάνει το One UI 3.1.1 update

Author: No Comments Share:
Samsung A52 5g ram plus

Το Samsung Galaxy A52 5G έχει ξεκινήσει να λαμβάνει το νέο update που υποτίθεται ότι βασίζεται στο One UI 3.1.1.

Το Samsung Galaxy A52 5G έχει ξεκινήσει να λαμβάνει το νέο update που υποτίθεται ότι βασίζεται στο One UI 3.1.1. Tο μόνο στοιχείο που επιβεβαιώνει πως είναι μία νεότερη έκδοση του λογισμικού είναι πως πλέον υπάρχει η Λειτουργία Ύπνου. Τα υπόλοιπα νέα features δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Η εφαρμογή του καιρού φαίνεται πως έχει αναβαθμιστεί, ωστόσο δεν παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές.

Αυτό που λείπει από το One UI 3.1.1 είναι τα features που αφοσιώνονται στον χρήστη και η Samsung το ξέρει αυτό. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία συνεχίζει να το αναβαθμίζει αλλά κρατάει τον αριθμό του λογισμικού ίδιο (δηλαδή 3.1.1). Όλες οι συσκευές-ναυαρχίδες της Samsung (μαζί με τα παλαιότερα αναδιπλούμενα) των τελευταίων δύο χρόνων έχουν λάβει το εν λόγω update και τώρα η εταιρεία αρχίζει να συμπεριλαμβάνει mid-range κινητά στην λίστα αναβάθμισης.

Σίγουρα πάντως δεν είναι ένα κοινό security update. Πάντως το One UI 3.1.1 update έρχεται με το security patch του Αυγούστου. Η έκδοση firmware είναι η A526BXXU1AUH5 και το update είναι σχεδόν 800MB.

Αν είστε κάτοχος του Galaxy A52 5G μπορείτε να δείτε για το νέο update πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις » Ενημέρωση Λογισμικού.

Περισσότερα για το One UI 3.1.1 update εδώ.

Previous Article

Η Xiaomi εισέρχεται στη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων

Next Article

Windows 11: Kυκλοφορούν τον Οκτώβριο ως δωρεάν update