Galaxy Book S: Σύνδεση LTE – λεπτός σχεδιασμός – πανίσχυρη μπαταρία

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
galaxy book s ellada

Το Galaxy Book S έχει κατασκευαστεί για χρήστες που επιδιώκουν υψηλή απόδοση στις συσκευές που χρησιμοποιούν και που θέλουν ένα ελαφρύ και σύγχρονο laptop.

 Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Book S, το νέο laptop που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στο mobile computing. Σχεδιασμένο για ευρηματικούς, πρωτοπόρους «επαναστάτες», αποφασισμένους να πετύχουν, το Galaxy Book S ενδυναμώνει την επόμενη γενιά χρηστών, λέει η εταιρεία.

galaxy book s πίσω όψη
(φωτό: Samsung)

Με το Galaxy Book S, η Samsung επιχειρεί να εγκαινιάσει μια νέα εποχή με ένα laptop που συνδυάζει τη φορητότητα και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone και την ισχυρή παραγωγικότητα ενός PC. To Galaxy Book S αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Ενσωματώνει την τεχνογνωσία της Samsung στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας με την κορυφαία πλατφόρμα εργασίας της Microsoft και την πρωτοποριακή απόδοση κινητής της Qualcomm. Αυτή η νέα κατηγορία συσκευών προσφέρει Gigabit LTE συνδεσιμότητα, δυνατότητες άμεσης εκκίνησης και premium σχεδιασμό, που τροφοδοτείται από τα Windows 10 και το chipset Qualcomm Snapdragon 8cx. Με το Galaxy Book S, οι χρήστες φαίνεται ότι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την ελευθερία ενός νέου τύπου laptop που τους επιτρέπει να εργάζονται όποτε εκείνοι επιθυμούν, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

galaxy book s κλειστό
(φωτό: Samsung)

«Στη Samsung, πιστεύουμε πως η πραγματική καινοτομία είναι εφικτή μόνο μέσω μιας ανοικτής, προσέγγισης συνεργασίας όπου τα μέρη μοιράζονται το ίδιο όραμα και κίνητρο, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επαναπροσδιορίσουν την computing εμπειρία», δήλωσε DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Το Galaxy Book S συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά φορητής συσκευής που προσφέρει η Samsung με τις κορυφαίες λύσεις παραγωγικότητας της Microsoft και τις υψηλές δυνατότητες απόδοσης της Qualcomm Technologies, για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία κινητής παραγωγικότητας, διαθέσιμη σήμερα σε laptop».

Ευέλικτη, άμεση και πάντα συνδεδεμένη εμπειρία

galaxy book s πάχος
(φωτό: Samsung)

Το Galaxy Book S θέλει να αναδιαμορφώσει το διαγραφόμενο μέλλον της φορητής παραγωγικότητας, καθώς έχει “μεγάλη διάρκεια αναμονής”, “μοναδική συνδεσιμότητα” και “απίθανη αποτελεσματικότητα”, σύμφωνα με τη Samsung. Οι υψηλές ταχύτητες Gigabit LTE διασφαλίζουν σταθερή σύνδεση στο cloud, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και περιεχόμενο, χωρίς να απαιτείται Wi-Fi. Ο χρόνος αναμονής εκκίνησης αποτελεί παρελθόν, αφού το Galaxy Book S διαθέτει λειτουργία αφύπνισης με ένα άγγιγμα, για άμεση πρόσβαση με το πάτημα ενός δακτύλου.

Σχεδιασμένο για να διαρκεί και κατασκευασμένο για να αποδίδει

Η Samsung λέει ότι, το Galaxy Book S σχεδιάστηκε προσεκτικά για να προσφέρει πανίσχυρη εμπειρία computing, με ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα. Ξεχωρίζει για το μοναδικό κυρτό πλαίσιο, που αναδεικνύεται όταν ανοίγει και κλείνει η συσκευή, και τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευθούν πλήρως τις always-on δυνατότητές του. Το Galaxy Book S ζυγίζει μόλις 0,96 κιλά για να συνοδεύει τον χρήστη παντού, εύκολα και άνετα, χωρίς το περιττό βάρος και τον όγκο ενός κλασικού laptop.

Με πλαίσιο ανοδιωμένου αλουμινίου υψηλής ποιότητας στην άνω όψη και τη βάση του, το Galaxy Book S προστατεύεται από κινδύνους που μπορούν να βλάψουν έναν φορητό υπολογιστή ενώ θωρακίζεται, επιπλέον, από τη διαδικασία ανοδίωσης και στο εξωτερικό του. Η οθόνη 13,3 ιντσών του Galaxy Book S υποστηρίζει ταυτόχρονη επαφή 10 σημείων, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν, να ζουμάρουν και να ελέγξουν τη συσκευή, με ένα μόνο πάτημα.

galaxy book s προφίλ
(φωτό: Samsung)

Νέα επίπεδα Ισχύος

Το Galaxy Book S προορίζεται για όλους όσοι αποζητούν μια απρόσκοπτη εμπειρία Galaxy σε όλες τις φορητές συσκευές τους, και αυξάνει την παραγωγικότητα, αφαιρώντας τους περιορισμούς. Το Galaxy Book S διαθέτει απόδοση, χάρη στο Snapdragon 8cx, το πρώτο chipset 7 νανομέτρων στον κόσμο για PC, το οποίο δημιουργήθηκε για χρήση mobile computing από την Qualcomm Technologies. Το Snapdragon 8cx αναβαθμίζει το Galaxy Book S, αυξάνοντας τις επιδόσεις της CPU κατά 40%, την απόδοση των γραφικών κατά 80% και το bandwidth της μνήμης. Παράλληλα είναι ειδικά σχεδιασμένο να μην διαθέτει ανεμιστήρα εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε συνθήκες έντονης χρήσης.

«Το Snapdragon 8cx chipset φέρνει μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και διαθεσιμότητας επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται, να εκτελούν πολλαπλές εργασίες και να παίζουν, εύκολα, σχεδόν οπουδήποτε», δήλωσε ο Steve Mollenkopf, CEO της Qualcomm Incorporated. «Συνδυάσαμε κορυφαία απόδοση και διάρκεια της μπαταρίας για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή συσκευή, που προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες mobile computing, παράλληλα με τη φορητότητα και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone».

Η μπαταρία μακράς διάρκειας του Galaxy Book S αποδεσμεύει τον χρήστη από τα καλώδια φόρτισης, καθώς μία μόνο φόρτιση εξασφαλίζει 23 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής βίντεο.1 Για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη δυνατή επίδοση, το Galaxy Book S βελτιστοποιεί την απόδοση ανάλογα με την χρήση, για εξοικονόμηση ενέργειας και περισσότερο χρόνο δημιουργίας, streaming, παιχνιδιού και εργασίας. Το Galaxy Book S διαθέτει, επίσης, μέχρι και 1TB επεκτάσιμη μνήμη, διαβεβαιώνοντας τους χρήστες πως δεν θα ξεμείνουν ποτέ από αποθηκευτικό χώρο.

Ακόμα, το Galaxy Book S προσφέρει τον ήχο κορυφαίας ποιότητας της Samsung με τα στερεοφωνικά ηχεία της AKG, ενώ η τεχνολογία Dolby Atmos αναβαθμίζει και βελτιώνει την εκπληκτική εμπειρία ήχου με προσαρμοσμένες εφαρμογές ήχου για ταινίες, μουσική, παιχνίδια κ.ά.

Ενισχυμένο με κορυφαίες υπηρεσίες

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία PC σε μια νέα συσκευή mobile computing με Windows 10 που προσφέρει απαράμιλλη φορητότητα και απόδοση επόμενης γενιάς. Η εφαρμογή Your Phone2 της Microsoft παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση ανάμεσα στο Galaxy Book S και το Galaxy Note10, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες, στις εφαρμογές και στις ειδοποιήσεις τους και να αποκρίνονται άμεσα σε κλήσεις και μηνύματα, μέσω του οικοσυστήματος της Samsung3. Επιπλέον, το Galaxy Book S διαθέτει την υπηρεσία OneDrive της Microsoft, για αποθήκευση σε cloud, που εξασφαλίζει πως τα αρχεία παραμένουν ασφαλή και προσβάσιμα, από όλες τις συσκευές του χρήστη.

Η συσκευή είναι πιο ασφαλής και προστατευμένη. Με συνδεσιμότητα Gigabit LTE, το Galaxy Book S επιτρέπει στον χρήστη να αποφύγει αναξιόπιστα δημόσια δίκτυα, ασφαλίζοντας τις προσωπικές πληροφορίες τους κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία Windows Hello παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με δακτυλικό αποτύπωμα, για γρήγορη, εύκολη και εξατομικευμένη πρόσβαση.

Το Galaxy Book S διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από $999.

Galaxy Book S: Προδιαγραφές

  Galaxy Book S
OS Windows 10 Home/Pro * Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και τον πάροχο. Η εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.
Οθόνη 13.3’’ FHD TFT (16:9) Αφής: Οθόνη 10-σημείων πολλαπλής αφής
Σώμα 305.2 x 203.2 x 6.2-11.8χιλ, 0.96κ. * Η ακρίβεια των αριθμών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις μετρήσεις που χρησιμοποιούνται.
AP Qualcomm® Snapdragon™ 8cx Compute Platform 7nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.84 GHz + 1.8GHz) *Τα Qualcomm και Snapdragon είναι εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, εγγεγραμμένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. *Το Qualcomm Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. και/ή των θυγατρικών της.
Μνήμη 8GB RAM (LPDDR4X), 256/512GB + MicroSD θύρα (μέχρι 1TB) * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. * Η μνήμη χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη λόγω της αποθήκευσης του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και ενδέχεται να αλλάξει μετά την εκτέλεση των αναβαθμίσεων του λογισμικού. *Η MicroSD κάρτα πωλείται ξεχωριστά.
Κάμερα 720p HD
Μπαταρία 42Wh (τυπική τιμή)  Αναπαραγωγή Βίντεο: Μέχρι 23 ώρες * Βάσει των αποτελεσμάτων από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές για χρόνο τοπικής αναπαραγωγής βίντεο που πραγματοποιήθηκε από τη Samsung. Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι οι εκτιμώμενες τιμές του δείγματος της μπαταρίας από μια έκδοση τηλεφώνου, προ κυκλοφορίας, που δοκιμάστηκε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (ένταση ήχου και επίπεδα φωτεινότητας) χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή κινητού δικτύου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις, τη χρήση και άλλους παράγοντες. *Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με PD2.0, AFC and QC2.0. * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
Δίκτυο LTE Cat.18 Nano SIM * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.
Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Bluetooth® v 5.0, USB Type-C, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) *η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη.
Αισθητήρες Δακτυλικό Αποτύπωμα, Εγγύτητας, Φωτισμός πληκτρολογίου
Αυθεντικοποίηση Εγγραφή στο Windows Hello με δακτυλικό αποτύπωμα
Ήχος Στερεοφωνικά ηχεία: ήχος από την AKG Εκπληκτικός ήχος με τεχνολογία Dolby Atmos® (Δυναμικές, Κινηματογραφικές, Μουσικές, Game, Ηχητικές και Εξατομικευμένες Λειτουργίες)

1  Με βάση τα αποτελέσματα από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές που διεξήγαγε η Samsung για χρόνο τοπικής αναπαραγωγής βίντεο με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και χωρίς σύνδεση δικτύου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

2  Η συμβατότητα και διαθεσιμότητα των λειτουργιών και εφαρμογών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση της εφαρμογής και του Android OS.

3  Οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τα smartphones τους με το PC τους με το «Link to Windows», εφόσον διατίθεται. Η εφαρμογή Your Phone βρίσκεται προεγκατεστημένη στα PCs που έχουν λάβει το Windows 10 Update τον Οκτώβριο του 2018 ή αργότερα. Απαιτείται λογαριασμός Microsoft και Android 7.0+ smartphone.

Previous Article

Galaxy Note10: Με προηγμένο S Pen και κάμερα επαγγελματικού επιπέδου

Next Article

Στρατηγική συνεργασία Samsung και Microsoft για ενιαία εμπειρία σε όλες τις φορητές συσκευές