Samsung Galaxy Watch6: Μια σειρά smartwatch για καλύτερη ευεξία

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Σειρά smartwatch Galaxy Watch6

Tο Galaxy Watch6 και το Galaxy Watch6 Classic παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση σε θέματα fitness και ευεξίας και έρχονται με στοχευμένες αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό και βελτιωμένη εμπειρία κινητής για την ενημέρωση του χρήστη.

Galaxy Watch6 ευεξία

Τα νέα smartwatch Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic1, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους χρήστες που επιθυμούν να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες μέρα και νύχτα2. Η σειρά Galaxy Watch6 παρέχει ολιστικές προτάσεις ευεξίας, αλλά και ισχυρές επιδόσεις.

Τα προϊόντα της σειράς έχουν εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό, πιο λεπτή στεφάνη, μεγαλύτερη και πιο ζωντανή οθόνη, αλλά και πιο διαδραστικό user interface3. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη γκάμα προσόψεων ρολογιού, ενώ παρέχονται νέες επιλογές για το λουράκι, ώστε οι χρήστες να πετυχαίνουν καθημερινά τους στόχους τους.

«Με τα νέα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για δημιουργία εργαλείων παρακολούθησης της ευεξίας, προσφέροντας – πλέον – ευκολότερη πρόσβαση σε αυτές, από τον καρπό του χεριού του χρήστη. Από την προπόνηση και τον ύπνο μέχρι τις διατροφικές πληροφορίες, η Samsung παρέχει νέους και βολικούς τρόπους βοηθώντας τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα και να αναλάβουν δράση σχετικά με τις καθημερινές τους συνήθειες, ώστε να έχουν καλύτερη ευεξία κάθε μέρα».

TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience της Samsung Electronics

Εξατομικευμένη καθοδήγηση για καλύτερη ευεξία και fitness – Ξεκινώντας από τον ύπνο4

Galaxy Watch6 ευεξία
(Samsung)

Η σειρά Galaxy Watch6 παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες που μπορούν να φέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα του χρήστη, προσφέροντάς του εξατομικευμένες και εφικτές συμβουλές, αλλά και ενθάρρυνση.

Αναγνωρίζοντας ότι η καλύτερη ευεξία ξεκινά από τον καλό ύπνο, η Samsung βοηθά τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τη ζωή τους το βράδυ, με τον ίδιο τρόπο που βελτιώνουν την καθημερινή τους δραστηριότητα, εστιάζοντας σε τρία βασικά στοιχεία για τον καλύτερο δυνατό ύπνο: την κατανόηση των προσωπικών μοτίβων ύπνου, τη δημιουργία καλύτερων συνηθειών, αλλά και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλικού προς τον ύπνο.

Βασισμένη στις λειτουργίες ύπνου και ευεξίας, η σειρά Galaxy Watch6 προσφέρει λεπτομερή ανάλυση των παραγόντων Sleep Score5 – τον συνολικό χρόνο ύπνου, τον κύκλο του, τον χρόνο αφύπνισης, καθώς και τη σωματική και πνευματική αποκατάσταση – για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την ποιότητα του ύπνου τους κάθε βράδυ.

Τα εξατομικευμένα Sleep Messages5, τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το National Sleep Foundation, παρέχουν στους χρήστες πιο λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα του ύπνου τους, κάθε πρωί. Επιπλέον, το Galaxy Watch6 προσφέρει τη λειτουργία Sleep Concistency που δείχνει πόσο σταθερές είναι οι ώρες ύπνου και αφύπνισης του χρήστη, καθώς και ένα καθορισμένο σύμβολο Sleep Animal, που αντιπροσωπεύει τον τύπο του ύπνου του6.

Το ενισχυμένο Sleep Coaching επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους για τον ύπνο στην πράξη μέσω εξατομικευμένων οδηγιών, συμβουλών και υπενθυμίσεων, οι οποίες είναι προσβάσιμες τόσο από τον καρπό του χρήστη όσο και από το συνδεδεμένο smartphone. Όταν έρχεται η ώρα ύπνου, το Galaxy Watch6 μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος, αλλάζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις των συνδεδεμένων Samsung ηλεκτρονικών συσκευών7 του σπιτιού και ενεργοποιώντας τη λειτουργία Sleep Mode στο ρολόι και στο κινητό8 του χρήστη. Οι ειδοποιήσεις μπαίνουν σε σίγαση, η φωτεινότητα της οθόνης χαμηλώνει και ενεργοποιείται ο αόρατος αισθητήρας υπέρυθρων LED στο ρολόι, ώστε να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την ευεξία του χρήστη, χωρίς επιπρόσθετους περισπασμούς από το φως.

Οι λειτουργίες fitness γίνονται πιο εξατομικευμένες για να παρακινούν τους χρήστες σε μόνιμη βάση. Το Body Composition9με βασικές φυσικές μετρήσεις, όπως αυτές για τους σκελετικούς μύες, τον βασικό μεταβολικό ρυθμό, τα ποσοστά νερού και λίπους στο σώμα – παρέχει μια πλήρη εικόνα για το σώμα και τη φυσική κατάσταση του χρήστη, προσφέροντας εξατομικευμένη προσέγγιση για τον καθορισμό των προσωπικών του στόχων, την παρακολούθηση της προόδου του προς αυτούς και την καθοδήγηση μέσω προσωπικών συμβουλών φυσικής κατάστασης, αλλά και διατροφικών συμβουλών μέσω της νέας συνεργασίας με τη Whisk10.

Η νέα λειτουργία Personalized Heart Rate Zone αναλύει τις ατομικές φυσικές ικανότητες11 και ορίζει πέντε βέλτιστα επίπεδα έντασης για το τρέξιμο, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να θέσουν τους δικούς τους στόχους, βάσει των δυνατοτήτων τους – από την καύση λίπους μέχρι και τις υψηλής έντασης προπονήσεις.

Εκτός από τους περισσότερους από 100 υπάρχοντες αισθητήρες προπόνησης, το πρόσφατα προστιθέμενο Track Run καταγράφει το τρέξιμο του χρήστη σε στίβο, ενώ το Custom Workout τού επιτρέπει να δημιουργεί και να παρακολουθεί το προσωπικό του πρόγραμμα προπόνησης.

Επιπλέον, η λειτουργία Fall Detection12 μπορεί να ανιχνεύσει μία πτώση, είτε αυτή συμβαίνει κατά τη διάρκεια της άσκησης, είτε όταν ο χρήστης στέκεται ακίνητος, είτε ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου αν ο χρήστης πέσει από το κρεβάτι του.

Μόλις ανιχνευθεί η πτώση, το ρολόι θα ειδοποιήσει αυτόματα τον αριθμό έκτακτης ανάγκης ή τις προεπιλεγμένες επαφές.

Εκλεπτυσμένο design

Galaxy Watch6 Classic ευεξία
Στο Galaxy Watch6 Classic η αγαπημένη περιστρεφόμενη στεφάνη επιστρέφει (Samsung)

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των wearables, η σειρά Galaxy Watch6 προσφέρει νέα σχέδια που βελτιώνουν την προβολή, ενώ έχει μεγαλύτερη ισχύ και μια ευρύτερη γκάμα προσαρμογών και άνετων επιλογών.

Η ανάγνωση και η γραφή γίνονται ευκολότερες στην κατά 20% μεγαλύτερη οθόνη13, προβάλλοντας περισσότερο κείμενο στην οθόνη, αλλά και μεγαλύτερο πληκτρολόγιο14, διατηρώντας το ρολόι σε άνετο μέγεθος. Η ζωντανή οθόνη υψηλότερης ανάλυσης διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nits, σε συνδυασμό με τη λειτουργία ρύθμισης φωτεινότητας Always On Display που επιτρέπει τους χρήστες να βλέπουν και να κάνουν περισσότερα ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου. Με τη βοήθεια του βελτιωμένου επεξεργαστή και της μνήμης, το Galaxy Watch6 δίνει τη δυνατότητα για ομαλότερη και ταχύτερη αλληλεπίδραση.

Τα Galaxy Watch6 και Watch6 Classic διαθέτουν 30% και 15% λεπτότερη περιστρεφόμενη στεφάνη αντίστοιχα15, ενισχύοντας την αισθητική του χαρακτηριστικού κυκλικού πλαισίου. Η σειρά Galaxy Watch6 διαθέτει νέες, κομψές, διαδραστικές προσόψεις ρολογιού που δίνουν περισσότερες πληροφορίες και αξιοποιούν στο έπακρο τη μεγάλη οθόνη, ενώ με τα one-click λουράκια, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικά μπρασελέ.

Με περισσότερους από 704 μοναδικούς συνδυασμούς, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν το τέλειο ρολόι για εκείνους από το Samsung.com16. Για παράδειγμα, το νέο πιο ελαφρύ Fabric Band17 και η πρόσοψη ρολογιού Sleep Coaching συνδυάζονται τέλεια για να βοηθήσουν τους χρήστες να λάβουν πληροφορίες για τον ύπνο τους με άνεση.

Η σειρά Galaxy Watch6 διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας18, υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη. Με μόλις οκτώ λεπτά γρήγορης φόρτισης, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον οκτώ ώρες λειτουργίας στο ρολόι που είναι το ιδανικό διάστημα για την παρακολούθηση του βραδινού ύπνου19.

Βελτιστοποιημένη εμπειρία και πληροφορίες ευεξίας απευθείας στον καρπό του χρήστη20

Galaxy Watch6 ευεξία
(Samsung)

Η σειρά Galaxy Watch6 φέρνει περισσότερες δυνατότητες στον καρπό κάθε χρήστη. Η ενισχυμένη λειτουργία Gesture Control επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα το ρολόι τους χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις για πιο εύκολη προσβασιμότητα, έχοντας τη δυνατότητα να ορίζουν τις δικές τους συντομεύσεις και πλέον να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη.

Το WhatsApp διευκολύνει τους χρήστες Galaxy Watch να είναι διαρκώς σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς να χρειάζονται το smartphone τους. Οι χρήστες παραμένουν παραγωγικοί και από το ρολόι τους, καθώς νέες εφαρμογές όπως το Google Calendar και το Gmail θα είναι διαθέσιμες στο Wear OS αυτό το φθινόπωρο. Επιπρόσθετα, μπορούν να παρακολουθούν πιο εύκολα την εξέλιξη της φυσικής τους κατάστασης ή τα διατροφικά δεδομένα από τις ενημερώσεις των Peloton και MyFitnessPal, ενώ σύντομα θα μπορούν να απολαύσουν και περισσότερες επιλογές streaming μέσω του Audible.

Επιπλέον, με την εισαγωγή ενός νέου Skin Temperature API – που αποτελεί μέρος του κιτ ανάπτυξης λογισμικού (software development kit) – οι συνεργάτες θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία υπέρυθρων για πιο ακριβείς μετρήσεις, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους χρήστες.

Η εφαρμογή Thermo Check που λανσαρίστηκε πρόσφατα εκμεταλλεύεται το νέο API και επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν τη θερμοκρασία του αγαπημένου τους φαγητού ή της θάλασσας, χωρίς να απαιτείται επαφή.

Μαζί και με άλλες συσκευές Samsung, η σειρά Galaxy Watch6 επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες των χρηστών. Η αναβαθμισμένη λειτουργία Camera Controller επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας του συνδεδεμένου Galaxy Z Flip521, την εναλλαγή λειτουργιών και ζουμ. Η Samsung Smart TV22 ή το τάμπλετ Galaxy Tab S9 δείχνουν, σε πραγματικό χρόνο, την πρόοδο του χρήστη με ένα καθοδηγούμενο πρόγραμμα γυμναστικής ή mindfulness στη μεγάλη οθόνη.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να εναλλάσσουν αυτόματα τη σύνδεση των Galaxy Buds2 Pro μεταξύ των συσκευών Samsung, μέσω του Auto Switch. Σε περίπτωση που οι χρήστες χάσουν το smartphone τους, η σειρά Galaxy Watch6 μπορεί πλέον να υποδείξει την τοποθεσία του, μέσω του Find My Phone με την υποστήριξη χάρτη23.

Όπως πάντα, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το ρολόι, παραμένουν ασφαλή χάρη στην πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox.

Διαθεσιμότητα 24 Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic (με περιστρεφόμενη στεφάνη)

Σειρά smartwatch Galaxy Watch6
(Samsung)

Τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 26 Ιουλίου, με διαθεσιμότητα από τις 11 Αυγούστου από το Samsung eshop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Galaxy Watch6 είναι ο απόλυτος κινητήριος μοχλός ευεξίας με μοντέρνο και μινιμαλιστικό design. Η έκδοση των 44mm κυκλοφορεί σε χρώματα Graphite και Silver, ενώ η έκδοση των 40mm στα χρώματα Graphite και Gold.

Για ένα πιο premium, διαχρονικό design ρολογιού, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το Galaxy Watch6 Classic που διαθέτει την αγαπημένη περιστρεφόμενη στεφάνη.

Το Galaxy Watch6 Classic είναι διαθέσιμο σε Black και Silver και έρχεται σε δύο εκδόσεις, 43 και 47mm.

Αν ο χρήστης αναζητεί ως βασικά χαρακτηριστικά την ανθεκτικότητα, την απόδοση και το στυλ, το Galaxy Watch5 Pro παραμένει μια εξαιρετική επιλογή και πλέον διατίθεται με βελτιωμένες λειτουργίες GPS exchange format (GPX)25.

Μέσα από τη GPX File Database, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν και να έχουν πρόσβαση σε προτεινόμενες διαδρομές με απλό τρόπο για να υποστηρίξουν το fitness και την ευεξία τους, ενώ το Route Workout υποστηρίζει πλέον το τρέξιμο και το περπάτημα, εκτός των προηγουμένως διαθέσιμων επιλογών πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Subscribe to our newsletter!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Galaxy Watch6 & Galaxy Watch6 Classic

 Galaxy Watch6Galaxy Watch6 Classic
Υλικό & Χρώματα– 44mm: Graphite, Sliver – 40mm: Graphite, Gold– 47mm : Black, Silver – 43mm : Black, Silver
Διαστάσεις26 & Βάρος27 26  Μετρήθηκε χωρίς αισθητήρες ευεξίας. 27  Μετρήθηκε χωρίς το λουράκι.– 44mm: 42.8 x 44.4 x 9.0 mm, 33.3g – 40mm: 38.8 x 40.4 x 9.0 mm, 28.7g– 47mm: 46.5 x 46.5 x 10.9 mm, 59.0g – 43mm: 42.5 x 42.5 x 10.9 mm, 52.0g
Display ΟθόνηSapphire Crystal – 44mm: 1.5-inch (37.3mm) 480×480 Super AMOLED, Full Color Always On Display – 40mm: 1.3-inch (33.3mm) 432×432 Super AMOLED, Full Color Always On DisplaySapphire Crystal – 47mm: 1.5-inch (37.3mm) 480×480 Super AMOLED, Full Color Always On Display – 43mm: 1.3-inch (33.3mm) 432×432 Super AMOLED, Full Color Always On Display
ΕπεξεργαστήςExynos W930 Dual-Core 1.4GHz
Μνήμη και αποθηκευτικός χώρος*2GB memory + 16GB storage
Μπαταρία28 28  Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις συνήθειες χρήσης και άλλους παράγοντες.Έως 40 ώρες (Always On Display off) / Έως 30 ώρες (Always On Display on)
– 44mm: 425mAh – 40mm: 300mAh– 47mm: 425mAh – 43mm: 300mAh
ΦόρτισηFast Charging (WPC-based wireless charging)
Λειτουργικό ΣύστημαWear OS Powered by Samsung (Wear OS 4)29 29  Το Wear OS Powered by Samsung λειτουργεί με τηλέφωνα που τρέχουν την τελευταία έκδοση του Android (εκτός από την έκδοση Go και τα τηλέφωνα χωρίς Google Play Store). Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πλατφόρμες και τις αγορές, ενώ η συμβατότητα ενδέχεται να αλλάξει.
UIOne UI 5 Watch
ΑισθητήρεςΑισθητήρας Samsung BioActive (οπτικός καρδιακός ρυθμός + ηλεκτρικό σήμα καρδιάς + ανάλυση βιοηλεκτρικής αντίστασης), Αισθητήρας θερμοκρασίας, Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκοπικός Αισθητήρας, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας φωτόςΑισθητήρας Samsung BioActive (οπτικός καρδιακός ρυθμός + ηλεκτρικό σήμα καρδιάς + ανάλυση βιοηλεκτρικής αντίστασης), Αισθητήρας θερμοκρασίας, Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκοπικός Αισθητήρας, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Φωτός, Αισθητήρας 3D Hall
ΣυνδεσιμότηταLTE30, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo 30  Η συνδεσιμότητα LTE διατίθεται μόνο στα μοντέλα LTE.
Ανθεκτικότητα5ATM + IP6831 / MIL-STD-810H 31  Η σειρά Galaxy Watch6 είναι αδιάβροχη μέχρι 50 μέτρα βάθος για 10 λεπτά σύμφωνα με την αξιολόγηση 5ATM. Δεν είναι κατάλληλο για καταδύσεις ή δραστηριότητες σε νερό υψηλής πίεσης. Εάν η συσκευή ή τα χέρια σας είναι βρεγμένα, πρέπει να στεγνώσουν καλά πριν από το χειρισμό. Η σειρά Galaxy Watch6 παρέχει προστασία κατά της εισόδου (IP68) από σκόνη και γλυκό νερό σε μέγιστο βάθος 1,5 μέτρου για έως και 30 λεπτά. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών φροντίδας/χρήσης.
Συμβατό μεAndroid 10 or νεότερο, με περισσότερο από 1.5GB μνήμης32 32  Η ενεργοποίηση της συσκευής είναι διαθέσιμη μόνο μετά τη σύνδεση με ένα smartphone που υποστηρίζει τις υπηρεσίες Google Mobile Services. Οι συμβατές συσκευές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο ή τη μάρκα της συσκευής.

###


1  Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο και το συνδεδεμένο smartphone. Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται στο παρόν έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, της τιμολόγησης, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος, υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

2  Προορίζεται μόνο για γενικούς σκοπούς ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση ή διαχείριση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης ή ασθένειας. Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ευεξία που αποκτάται μέσω της συσκευής ή/και της εφαρμογής δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ιατρική συμβουλή. Οι χρήστες θα πρέπει να ζητούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή από γιατρό. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον φορέα ή τη συνδεδεμένη συσκευή.

3  Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy Watch5.

4  Οι λειτουργίες ύπνου προορίζονται μόνο για γενικούς σκοπούς ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Οι μετρήσεις προορίζονται μόνο για την προσωπική σας αναφορά. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ιατρό για συμβουλές.

5  Εμφανίζεται σε ένα συνδεδεμένο smartphone.

6  Απαιτεί δεδομένα ύπνου τουλάχιστον 7 ημερών, συμπεριλαμβανομένων 2 ελεύθερων ημερών.

7  Διαθέσιμο σε έξυπνες συσκευές που είναι εγγεγραμμένες στο SmartThings. Απαιτεί την τελευταία έκδοση των εφαρμογών Samsung Clock και SmartThings για κινητά.

8  Υποστηρίζεται σε smartphone Galaxy με λειτουργικό One UI 5 ή ανώτερο.

9  Η σύνθεση σώματος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εάν έχετε εμφυτευμένο βηματοδότη ή άλλες εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές ή εάν είστε έγκυος. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή εάν είστε κάτω των 20 ετών. Προορίζεται μόνο για γενικούς σκοπούς ευεξίας και φυσικής κατάστασης.

10  Υποστηρίζεται στα Αγγλικά και τα Κορεάτικα.

11  Για να ενημερωθούν τα εύρη κάθε ζώνης HR για το τρέξιμο με βάση τις καρδιοαναπνευστικές ικανότητες, απαιτείται τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους περισσότερο από 10 λεπτά με σταθερή ταχύτητα 4km/h ή ταχύτερα.

12  Για να ειδοποιήσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης, απαιτείται σύνδεση δικτύου. Η ακρίβεια του GPS μπορεί να επηρεαστεί από εμπόδια στο δορυφορικό σήμα, όπως κτίρια.

13  Η σύγκριση του μεγέθους της οθόνης βασίζεται στο Galaxy Watch6 Small (40 mm) και στο Galaxy Watch6 Classic Small (43 mm). Σε σύγκριση με το Galaxy Watch5 Small (40mm) και το Galaxy Watch4 Classic Small (42mm) αντίστοιχα. Με βάση το Galaxy Watch6 Large (44mm) και το Galaxy Watch6 Classic Large (47mm), η σύγκριση του μεγέθους της οθόνης είναι 16%.

14  Το Galaxy Watch6 Small (40mm) και το Galaxy Watch6 Classic Small (43mm) παρουσιάζουν 33% περισσότερο κείμενο ειδοποίησης και 13% αύξηση στο μέγεθος του πληκτρολογίου σε σύγκριση με το Galaxy Watch5 και το Galaxy Watch4 Classic αντίστοιχα.

15  Το Galaxy Watch6 Small (40mm) προσφέρει 30% λεπτότερη στεφάνη από το Galaxy Watch5 Small (40mm), ενώ το Galaxy Watch6 Classic προσφέρει 15 τοις εκατό λεπτότερη περιστρεφόμενη στεφάνη από το Galaxy Watch4 Classic.

16  Διαθέσιμο στο samsung.com σε επιλεγμένες αγορές. Ο αριθμός των διαθέσιμων συνδυασμών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

17  Πωλείται χωριστά. Η διαθεσιμότητα των ζωνών ρολογιού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα.

18  Σε σύγκριση με το Galaxy Watch5 και το Galaxy Watch4 Classic αντίστοιχα.

19  Οι δοκιμές διεξήχθησαν από τη Samsung με τη χρήση των προ-κυκλοφορημένων εκδόσεων των Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic (BT & LTE), κάθε μία σε συνδυασμό με ένα τηλέφωνο Samsung- όλες οι συσκευές δοκιμάστηκαν με προ-κυκλοφορημένο λογισμικό, καλώδιο μαγνητικής ταχείας φόρτισης USB C του Galaxy Watch (EP-OR900) και προσαρμογέα ρεύματος USB C 25W της Samsung (EP-TA800). Ο χρόνος φόρτισης ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή, τις ρυθμίσεις, το μοτίβο χρήσης και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες- τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Ο προσαρμογέας τροφοδοσίας Samsung 25W USB C (EP-TA800) πωλείται ξεχωριστά.

20  Η διαθεσιμότητα ορισμένων εφαρμογών/λειτουργιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο ή τη συνδεδεμένη συσκευή. Για ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να ισχύουν τέλη συνδρομής.

21  Υποστηρίζεται σε μοντέλα Galaxy S9 και μεταγενέστερα.

22  Αυτή η λειτουργία απαιτεί τη σύζευξη μιας σειράς Galaxy Watch με μια συμβατή Smart TV από το 2021 και έπειτα. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο και τις συνδεδεμένες συσκευές.

23  Η λειτουργία απαιτεί το ρολόι του χρήστη να είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό του και να είναι συνδεδεμένο στον ίδιο λογαριασμό Samsung.

24  Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα. Τα υποστηριζόμενα μοντέλα, χρώματα, μεγέθη και ζώνες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά ή το φορέα.

25  Η λειτουργία GPS απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα LTE χωρίς συνδεδεμένο smartphone. Τα μοντέλα χωρίς LTE απαιτούν σύνδεση Bluetooth με συζευγμένο smartphone.

Previous Article

Η Info Quest Technologies αποκλειστικός χορηγός της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Κορασίδων

Next Article

Samsung Galaxy Tab S9: Μια καθηλωτική σειρά tablet