Το Galaxy Z Flip 5 προκαλεί αναταράξεις με το DNA των Galaxy S23

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Galaxy Z Flip 5 προκαλεί αναταράξεις με το DNA των Galaxy S23.

Το Galaxy Z Flip 5 θα έχει σαφείς βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στην ποιότητα της κάμερας ως φορέας καινοτομιών από την κορυφαία σειρά της Samsung, Galaxy S23, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Η Samsung είναι σχεδόν έτοιμη να αποκαλύψει τα αναδιπλούμενα smartphone 5ης γενιάς, το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5. Το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να φέρει μικρές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στην απόδοση, όμως το Galaxy Z Flip 5 θα φέρει εντελώς νέα σχεδίαση και αναβάθμιση της χρηστικότητάς του χάρη στη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη.

Το Galaxy Z Flip 5 μπορεί να διαθέτει κάμερα και μπαταρία επιπέδου Galaxy S23

Τα αναδιπλούμενα smartphone, έως σήμερα τουλάχιστον, δε διαθέτουν τις επιδόσεις των κλασικών smartphone, καθώς σχεδιαστικά υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Ωστόσο, ρεπορτάζ από τη Νότια Κορέα λέει ότι η Samsung δεσμεύεται για μια αξιοσημείωτη βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στην ποιότητα της κάμερας του Z Flip 5 σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η ποιότητα της κάμερας του νέου αναδιπλούμενου της Samsung θα συμβαδίζουν με εκείνες της κορυφαίας σειράς της εταιρείας.

Η Samsung φέρεται να έχει βελτιώσει την ποιότητα της κάμερας μέσω λογισμικού. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy Z Flip 5 χρησιμοποιεί μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας 12MP. Έτσι, το τηλέφωνο μπορεί να προσφέρει μια σημαντικά βελτιωμένη κάμερα, χάρη σε μεγαλύτερο αισθητήρα και βελτιωμένο λογισμικό.

Το Galaxy Z Flip 5 αναμένεται να διαθέτει κάμερα 12MP ultrawide, κάμερα selfie 10MP, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, 8GB RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, 5G, eSIM, GPS, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, θύρα USB 3.2 Type-C, γρήγορη φόρτιση 25W και ασύρματη φόρτιση.

Το Galaxy Z Flip 5 προκαλεί αναταράξεις με το DNA των Galaxy S23.
(Technizo Concept)

Οι προδιαγραφές που διέρρευσαν δείχνουν ότι το Galaxy Z Flip 5 διαθέτει μπαταρία 3.700 mAh, η οποία είναι κοντά στη χωρητικότητα της μπαταρίας του βασικού Galaxy S23. Διαθέτει επίσης εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την κάμερα, να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιούν εφαρμογές και widget.

Έτσι, παρά την ελαφρώς μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας, το νέο Ζ Flip 5 μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας παρόμοια με το Galaxy S23, καθώς οι χρήστες χρησιμοποιούν τη μικρότερη εξωτερική οθόνη για περισσότερες εργασίες.

Πηγή / Via

Previous Article

Η νέα Κυβέρνηση – Ο Δημήτρης Παπαστεργίου νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Next Article

Redmi Note 12 Pro Plus 5G – Ο Game Changer της μεσαίας κατηγορίας