Το Google Drive ίσως ξεκινήσει σύντομα να κλειδώνει τα αρχεία σας

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το Google Drive ίσως ξεκινήσει σύντομα να κλειδώνει τα αρχεία σας

Η νέα πολιτική του Google Drive εφαρμόζει σκληρά μέτρα για τις «καταχρήσεις» που γίνονται στην πλατφόρμα.

Η Google ανακοίνωσε μία νέα πολιτική για την cloud υπηρεσία της, Drive, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει να εφαρμόζει περιορισμούς σε αρχεία τα οποία θεωρεί πως παραβιάζουν τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Όπως εξήγησε σε ένα νέο blog post, η Google θα ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα για να αναγνωρίσει αρχεία τα οποία παραβιάζουν είτε τους όρους χρήσης ή κάνουν κατάχρηση τις πολιτικές της εταιρείας.

Τα αρχεία αυτά θα περιορίζονται αυτόματα και ο ιδιοκτήτης τους θα ενημερώνεται, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν θα μπορούν να κοινοποιηθούν με άλλα άτομα και η πρόσβαση τους θα αποσύρετε από όλους εκτός του ιδιοκτήτη τους.

«Αυτό θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες αρχείων Google Drive να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση των αρχείων τους ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην εξασφάλιση προστασίας τρίτων από προσβλητικό περιεχόμενο».

Σύμφωνα με την Google, το κίνητρο πίσω από την νέα πολιτική είναι η προστασία απέναντι στην κατάχρηση των υπηρεσιών της.

«Χρειάζεται να περιορίσουμε τις καταχρήσεις που απειλούν την ικανότητα μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και ζητάμε από όλους που τηρούν την πολιτική μας να μας βοηθήσουν να φτάσουμε τον στόχο μας», αναφέρει η Google στην πολιτική της.

«Έπειτα από μία αναφορά μιας πιθανής παράβασης της πολιτικής μας θα εξετάσουμε το εν λόγω περιεχόμενο και θα λάβουμε δράση, συμπεριλαμβανομένων του περιορισμού πρόσβασης στο περιεχόμενο, αποκλεισμός του περιεχομένου και περιορισμός ή αποκλεισμός του ιδιοκτήτη στα προϊόντα Google».

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Next Article

Χριστούγεννα στη Vodafone με προσφορές σε smartphone και αξεσουάρ

sonos move