Αυτές θα είναι οι τιμές του Google Pixel 6a

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Αυτές θα είναι οι τιμές του Google Pixel 6a

Η Google παρουσίασε επίσημα το Pixel 6a, με τιμή μόνο σε δολάρια, αφήνοντας τους καταναλωτές που βρίσκονται εκτός των Η.Π.Α να αναρωτιούνται πόσο θα πρέπει να πληρώσουν για να το αποκτήσουν. Η εταιρεία δημοσίευσε τώρα την τιμή του Pixel 6a σε νομίσματα όπως ευρώ, γιεν και δολάρια Αυστραλίας.

Η Google επιβεβαίωσε τελικά την ύπαρξη του Pixel 6a ως τη νέα προσιτή έκδοση της σειράς Pixel. Το Google Pixel 6a διαθέτει το ίδιο chipset Tensor και μερικά από τα ίδια χαρακτηριστικά κάμερας με τα αντίστοιχα Pixel 6 και 6 Pro, αν και έχει κάνει συμβιβασμούς σε άλλους τομείς για να διατεθεί σε χαμηλότερη τιμή.

Για παράδειγμα, η Google δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή της σε ορισμένες προδιαγραφές του Pixel 6a κατά την διάρκεια της παρουσίασής του και αυτό διότι διαθέτει μικρότερη οθόνη των 6,1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 60Hz – αν και το OLED panel και η ανάλυση FHD+ είναι παρόντα.

Επιπλέον δεν υπάρχουν φανταχτερές τεχνολογίες εξοικονόμησης μπαταρίας – αν και η Google εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι το Pixel 6a μπορεί να παραμείνει ανοιχτό για τουλάχιστον 24 ώρες ανά φόρτιση με την μπαταρία των 4.410mAh (η οποία υποστηρίζει φόρτιση στα 18W, κάτι το οποίο δεν μας εντυπωσιάζει).

Ωστόσο, πολλοί πελάτες μπορεί να εκτιμήσουν την πιο προσιτή επιλογή Pixel. Η Google αποκάλυψε τώρα ότι, ενώ θα κοστίζει 449 δολάρια ΗΠΑ κατά την έναρξη των προπαραγγελιών στην αγορά των ΗΠΑ, η τιμή του στις Ευρωπαϊκές αγορές θα διαμορφωθεί στα 459 ευρώ (Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Δημοκρατία της Ιρλανδίας).

Ομοίως, το Pixel 6a έχει τώρα μια τιμή 399 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο, 749 δολάρια τόσο στη Σιγκαπούρη όσο και στην Αυστραλία (SG$ ή AU$), 13.990 νέα δολάρια Ταϊβάν (NTD), 53.900 γιεν Ιαπωνίας και 599 CA$ στον Καναδά. Και πάλι, δεν είναι βέβαιο εάν το Pixel 6a θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία (21 Ιουλίου 2022) που καθορίζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις πρόσθετες αγορές.

Previous Article

Το You.gr συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Next Article

Σε εξέλιξη στο Ζάππειο η Έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ