Φιλικές κόντρες: Νέα λειτουργία Group Challenge στο Samsung Health app

Author: No Comments Share:
group challenge ux, samsung health app

Το Group Challenge στο Samsung Health app δίνει τη δυνατότητα για ένα φιλικό (σ.σ.: σχήμα λόγου… ) διαγωνισμό ευεξίας στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν έως 10 άτομα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την ολοκαίνουρια λειτουργία Group Challenge στην εφαρμογή Samsung Health, που δίνει τη δυνατότητα  στους χρήστες να ξεκινήσουν ένα φιλικό διαγωνισμό ευεξίας στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 10 άτομα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Έτσι, από τις 12 Ιανουαρίου, οι χρήστες συσκευών Galaxy θα μπορούν να δημιουργήσουν από κοινού ένα Challenge στην ενότητα «Together» της εφαρμογής Samsung Health, για να δουν ποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα βήματα σε ορισμένο χρόνο ή ποιος θα είναι ο πρώτος που θα καλύψει συγκεκριμένη απόσταση. Στο challenge, μετά τη δημιουργία του, ο χρήστης μπορεί να προσκαλέσει μέχρι και 9 άτομα, ακόμα κι αν δεν είναι χρήστες της εφαρμογής Samsung Health.

Samsung Health Group Challenge και φυσική κατάσταση

group challenge ux, samsung health app
Φιλικές… κόντρες φυσικής κατάστασης με το Group Challenge του Samsung Health app. Κάντε κλικ για να δείτε το interface σε μεγαλύτερη εικόνα. (φωτό: Samsung)

Κατά μέσο όρο, όσοι χρησιμοποιούν τη λειτουργία Challenge της εφαρμογής Samsung Health περπατούν 22% περισσότερο από το μέσο χρήστη της εφαρμογής Samsung Health, γεγονός που αποδεικνύει πως το κίνητρο και ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να αποτελέσουν βασικούς παράγοντες στην επίτευξη των στόχων ευεξίας. Για αυτόν το λόγο, η Samsung εξακολουθεί να προσθέτει νέες λειτουργίες και δυνατότητες, για να βοηθά τους χρήστες να παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση, με ευχάριστο τρόπο. 

«Στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση», δήλωσε ο TaeJong Jay Yang, Corporate SVP και Head του Health Team, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Για αυτό, βελτιώνουμε συνεχώς την εφαρμογή Samsung Health και προσθέτουμε ολοένα και περισσότερες δυνατότητες, για να παρέχουμε στους χρήστες ακόμα περισσότερους τρόπους να πετύχουν τους στόχους ευεξίας τους, οπουδήποτε, οποτεδήποτε».  

Και 1:1 Challenge

Η λειτουργία «Group Challenge» είναι η τελευταία αναβάθμιση στις υπάρχουσες λειτουργίες της εφαρμογής Samsung Health. Διατίθεται, επίσης, η λειτουργία «Global Challenge», κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να ανταγωνιστούν εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής από όλον τον κόσμο, και η λειτουργία «1:1 Challenge», που επιτρέπει την πρόσκληση ενός στενού φίλου ή μέλους της οικογένειας για συνεργασία με σκοπό την επίτευξη του στόχου βημάτων.

Από το 2012, που κυκλοφόρησε ως απλό πρόγραμμα παρακολούθησης της εκγύμνασης, η εφαρμογή Samsung Health έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη διατήρηση της ευεξίας και της καλής φυσικής κατάστασης, με μια πληθώρα λειτουργιών και χαρακτηριστικών, όπως το εικονικό ασκησεολόγιο και η παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου. Το 2020, η εφαρμογή διέθετε περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες διεθνώς. 

* Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης  https://electronicanto.net/feed/  στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

H Samsung παρουσιάζει τις Neo QLED 4K & 8K TV 2021 – QN900A & QN90A

Next Article

Η Vodafone ενεργοποίησε το δίκτυο 5G