Νέα γενιά HDD Toshiba Canvio

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
hdd toshiba canvio 2018

Η Toshiba παρουσιάζει τις τελευταίες εκδόσεις της γνωστής σειράς φορητών σκληρών δίσκων Canvio για το 2018 για την κάλυψη αναγκών αποθήκευσης σε προσωπικό επίπεδο.
Συνδυάζοντας πρακτικά χαρακτηριστικά και σύγχρονο design, τα μοντέλα Canvio Premium, Advance και Basics προσφέρουν “look and feel”, ενώ είναι διαθέσιμε σε χωρητικότητες 500GB, 1TB, 2TB και 3TB. Η χρήση της τεχνολογίας platter 1TB της Toshiba υποστηρίζει χαμηλότερα προφίλ, επιτρέποντας στις εκδόσεις 2TB και των τριών νέων μοντέλων Canvio να είναι λεπτότερες από τις προηγούμενες.

Toshiba Canvio Premium

Η σειρά Canvio Premium προσφέρει πολύπλευρη συνδεσιμότητα σε σχεδιασμό με φινίρισμα από αλουμίνιο και diamond-cut άκρες σε μεταλλικό ασημί ή μεταλλικό σκούρο γκρι. Το λεπτό σώμα της συσκευής την καθιστά εύκολη στη χρήση. Συνοδεύεται από τσαντάκι καθώς επίσης και από μετατροπέα USB Type-A σε USB Type-C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εύκολη συνδεσιμότητα σε όλα από notebooks έως high-end επιτραπέζιους προσωπικούς υπολογιστές. Επιπλέον, το Premium μοντέλο συνοδεύεται από  λογισμικό Toshiba Storage Backup και Storage Security για download, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύσουν και να προστατέψουν σημαντικά δεδομένα μέσω προστασίας με κωδικό πρόσβασης. Οι συσκευές 2TB στην Premium σειρά διαθέτουν προφίλ 13,5mm και είναι 5,5mm λεπτότερες από το προηγούμενο μοντέλο.

Canvio Advance & Basics

Η σειρά Canvio Advance είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις – μαύρο, άσπρο, μπλε ή κόκκινο – με γυαλιστερό φινίρισμα. Οι συσκευές 2TB της σειράς διαθέτουν προφίλ 14mm και είναι 5,5mm πιο λεπτές από το προηγούμενο μοντέλο Canvio Connect II. Τα μοντέλα Advance διαθέτουν επίσης τα προαναφερθέντα Toshiba Storage Backup Software και Storage Security Software, ως επιπλέον χαρακτηριστικά.

Ο νέος σχεδιασμός της σειράς Canvio Basics προσφέρει έναν entry-level φορητό σκληρό δίσκο 2,5” για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης, από δεδομένα υπολογιστή μέχρι φωτογραφίες. Το μοντέλο είναι pre-formatted για PCs με Windows και είναι έτοιμο για χρήση επιτρέποντας στους χρήστες να συλλέξουν περιεχόμενο άμεσα και να πάρουν το drive παντού μαζί τους. Διαθέσιμη με επιλογή χωρητικότητας 500GB, 1TB or 2TB, η νέα σειρά Basics διαθέτει μινιμαλιστικό design, λιτή ματ επιφάνεια και λεπτό προφίλ 14mm.

Τα μοντέλα της σειράς Canvio συνδυάζουν εμφάνιση με λειτουργικότητα, προσφέροντας υψηλή χωρητικότητα, εύκολη αποθήκευση και αξιόπιστη προστασία σε λεπτό design. Όπως προαναφέρθηκε, στα μοντέλα Advance και Premium, το νέο Toshiba Storage Backup Software είναι διαθέσιμο για download, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύσουν εύκολα σημαντικά δεδομένα μέσω βελτιωμένης διασύνδεσης χρήσης και τη δυνατότητα προγραμματισμού backup – backup schedule. Επιπλέον, το νέο Toshiba Storage Security Software απλοποιεί τον ορισμό κωδικού πρόσβασης με πιο “διαισθητική εμπειρία χρήσης”.

Τα νέα μοντέλα Toshina Canvio για το 2018 θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο. Για πληροφορίες σχετικά με τα καταναλωτικά προϊόντα HDD της Τoshiba, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.toshiba-storage.com/

Previous Article

H Canon ανάμεσα στις κορυφαίες για τις κατοχυρωμένες πατέντες

Next Article

Οι LG ProCentric Smart 4K Hotel TV διαθέσιμες στην Ελλάδα