Honor 8X review – Android smartphone

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Honor 8X: Η οθόνη

Κύριο και σημαντικότερο ατού του Honor 8X είναι η οθόνη του. Είναι αυτή που κερδίζει με την πρώτη ματιά τον χρήστη (και τους θεατές…) του smartphone, καθώς καλύπτει σχεδόν εξολοκλήρου την εμπρόσθια επιφάνειά του. Η Honor δίνει τον εντυπωσιακό λόγο οθόνης προς σώμα συσκευής 91% – μια επίδοση που συναντά κανείς μόνο σε πολλαπλάσιου κόστους συσκευές.

Honor 8X οθόνη
Η οθόνη full-view, τεχνολογίας LCD, καταλαμβάνει το 91% της πρόσοψης του Honor 8X. Διατηρεί την αντίθεσής της, ακόμη και όταν παρατηρείται υπό γωνία, περισσότερο από άλλα κινητά της κατηγορίας, χαρακτηριστικό που βοηθά σημαντικά κατά τη φωτογράφιση. (φωτό: Honor)

Με διαγώνιο 6,5 ίντσες γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι, ο χρήστης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, ακόμη και με βάση τις προδιαγραφές. Η οθόνη διαθέτει αντι-αντανακλαστική επίστρωση και η ανάλυση της είναι 2340×1080 pixel, με λόγο πλευρών 19,5:9. Το σχήμα και το μέγεθος της συσκευής δεν μας δυσκόλεψαν στο ελάχιστο κατά το χειρισμό της.

Το Honor 8X είναι άριστα κατασκευασμένο, με πλαίσιο από μέταλλο και πλάτη από γυαλί. Οι δε χρωματισμοί στους οποίους διατίθεται (εμείς είχαμε στη διάθεσή μας τη μπλε απόχρωση), θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως φαντασμαγορικοί.

Το Honor 8X έχει το μέγεθος μιας κλασικής συσκευής 5,5 ιντσών και την ίδια στιγμή η οθόνη του είναι 6,5 ίντσες. Η σχέση αυτών των δύο μεγεθών κάνει το smartphone της Honor να εκπλήσσει ευχάριστα τον χρήστη, καθώς δίνει την εντύπωση ότι ανήκει σε μια πολύ υψηλότερη κατηγορία τιμής.

honor 8x review
Άριστο το φινίρισμα και η ποιότητα κατασκευής του Honor 8X. Η συσκευή δεν γλιστρά από το χέρι, χάρη στο φινίρισμα αμμοβολής στις ακμές της. (φωτό: Honor)

Οι ευχάριστες εκπλήξεις που προέρχονται από την οθόνη LCD συνεχίζονται και κατά τη χρήση του κινητού, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η φωτεινότητα της είναι ικανοποιητική και δεν προβληματίζει, κάτι που δεν είναι διόλου δεδομένο στις συσκευές με κόστος έως 300€ – αντιθέτως, συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Η φωτεινότητα και τα χρώματά της διατηρούνται σχεδόν αναλλοίωτα όταν παρατηρούνται και υπό γωνία, κάτι που σημαίνει ότι δεν παρεμποδίζεται η λήψη φωτογραφιών με το 8X. Και σε αυτόν τον τομέα, στη γωνία θέασης της οθόνης, δηλαδή, το Honor 8X ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

  Nokia X30 5G: φωτογραφικό και eco-friendly smartphone

Εξάλλου, η αντιανακλαστική επίστρωση στην οθόνη λειτουργεί αποτελεσματικά και συνεισφέρει και αυτή με τη σειρά της στην ποιοτική εμπειρία που προσφέρει το 8X.

honor 8x review ελλάδα profile up
honor 8x review Ελλάδα ακουστικά, micro-USB
To Honor 8X είναι ιδιαίτερα λεπτό και προσφέρει στον χρήστη του τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ενσύρματα ακουστικά. (φωτό: Honor)
  1. Εισαγωγή
  2. Σχεδίαση – Οθόνη
  3. Κάμερες
  4. Εμπειρία χρήσης
  5. Συμπέρασμα
  6. Τιμή – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Previous Article

10 συμβουλές για τη σωστή χρήση του κλιματιστικού το χειμώνα

Next Article

To Internet πριν την Google