Η Huawei, πρώτη σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, παρουσίασε το νέο P smart και μαζί την καμπάνια #AddictedToYou!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Huawei P Smart

Στο πλαίσιο εκδήλωσης για τους εκπροσώπους του Τύπου, η Huawei παρουσίασε το ολοκαίνουριο P smart, την πρώτη της mid-range συσκευή με τεχνολογία Full View Screen και τιμή €249.

Σύμφωνα με την Huawei , το P smart αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως ένα smartphone με οθόνη που καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια της πρόσοψης, σε σχέση με τις συμβατικές σχεδιάσεις, μπορεί να προβάλλει περισσότερες πληροφορίες προσφέροντας, ταυτόχρονα, άνετο κράτημα. To P Smart είναι ένα απτό παράδειγμα του στόχου της εταιρείας να κάνει προσιτή την εμπειρία της οθόνης με αναλογίες 18:9 σε περισσότερους καταναλωτές, διατηρώντας ταυτόχρονα κορυφαίο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής.

Η συσκευή διαθέτει περίβλημα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει πολύ θετική αίσθηση στην αφή. Βασίζεται στον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, πλαισιωμένο από 3 GB RAM και είναι εφοδιασμένο με αποκλειστικό αλγόριθμο διόρθωσης ατελειών στις φωτογραφίες (και ιδιαίτερα στις selfie), δυνατότητα λήψης με την βοήθεια συγκεκριμένων νευμάτων, και διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που απευθύνονται στους απαιτητικούς χρήστες της νεώτερης γενιάς. Ο έλεγχός της συσκευής είναι εύκολος, χάρις σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα (EMUI 8.0) το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για συσκευές με οθόνη FullView.

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου συμπίπτει με την ανακοίνωση ιδιαίτερα επιτυχημένων αποτελεσμάτων για την εταιρία στην ελληνική αγορά. Όπως δήλωσε ο κ. Lin Bing, Country Manager, Terminals – Huawei Ελλάδος, “η Huawei μετά από μια επιτυχημένη στρατηγική 2 ετών βρέθηκε τον Δεκέμβριο στην 1η θέση με μερίδιο αγοράς 24,7% – από μόλις 4,2% το 2015 – ενώ παρουσίασε ταυτόχρονα εντυπωσιακή άνοδο και στο brand consideration το οποίο αποδεικνύει στην πράξη την αναγνώριση από το καταναλωτικό και τη δυναμική της εταιρείας στην Ελλάδα”. Η σταθερά ανοδική πορεία της Huawei, πάντως, δεν περιορίστηκε μόνο στην Ελλάδα καθώς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία ξεπέρασε το 20% και σήμερα αποτελεί έναν εκ των τριών μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 1η και τη 2η θέση σε πλήθος ευρωπαϊκών αγορών, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

  5G με €279,90 - διαθέσιμο το Samsung Galaxy A32 5G

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας, αν το 2017 αποτέλεσε ορόσημο για την θέση της στην Ελληνική αγορά, το νέο έτος έχει μπει εξίσου δυναμικά. Με καινούριες συσκευές, νέες καμπάνιες και προσεγμένο after sales service, η εταιρεία φαίνεται ότι θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη σχέση της με το καταναλωτικό κοινό.

Η παρουσίαση του P smart ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας “Smart(phone) Relationships” που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Huawei από την IPSOS σε 12 χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και Τσεχία) με στόχο να εξετάσει τη σχέση των ανθρώπων με τα smartphones τους. Η έρευνα αυτή αποτέλεσε και τη βάση της καμπάνιας #AddictedToYou μέσω της οποίας η Huawei παρουσιάζει τον ρόλο των smartphones στην καθημερινότητά μας, παρακινώντας την ίδια στιγμή το κοινό να περνά περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei.

Previous Article

Νέοι βιντεοπροβολείς Canon XEED (2018)

Next Article

Cosmote TV: 30 νέες σειρές & νέοι κύκλοι σε Α’ τηλεοπτική προβολή