Χριστουγεννιάτικo unboxing 1+1 δώρων από τη Huawei

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
huawei christmas 2017

H Huawei θέλει να κάνει στους καταναλωτές της τα καλύτερα δώρα για unboxing τα φετινά Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα όμως αποτελούν περίοδο κατά την οποία ο κόσμος κάνει και δέχεται δώρα, παίρνοντας και δίνοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που ενέπνευσε τη Huawei να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε τους προηγούμενους μήνες. Βρίσκοντας λοιπόν τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Huawei ζήτησε από τη Δούκισσα Νομικού να κάνει το… unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της, που έρχονται να κλείσουν την ήδη ξεχωριστή αυτή χρονιά με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο:

Έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, αγοράζοντας το Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y6 2017. Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές έχουν στην ευκαιρία να  κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα υπέροχο δώρο σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. 

huawei christmas 2017
Στιγμιότυπο από κλήρωση δώρων κατά το unboxing event της Huawei. Αριστερά, ο Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, Huawei Ελλάδος, δύσκολα διακρίνεται η Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager, Huawei Ελλάδος και η Δούκισσα Νομικού. Τον κλήρο τραβά ο Lin Bing, Country Manager – Terminals, Huawei Ελλάδος. (φωτό: Huawei)

Η Huawei παρουσίασε τις προσφορές της εν όψει των Χριστουγέννων με ένα φαντασμαγορικό “unboxing” event, με καλεσμένους δημοσιογράφους, εκπροσώπους μέσων από τον τεχνολογικό, ειδησεογραφικό και τον κλάδο της μόδας, καταναλωτές, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei, Δούκισσα Νομικού να μίλησε για την εμπειρία συνεργασίας της με την εταιρεία. Η παρουσία της θέλει να υπογραμμίσει και να αναδείξει το μοντέρνο στιλ, τη φινέτσα και την  κομψότητα της νέας σειράς Mate της Huawei.

Το 2017 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones. Με μέσο όρο μεριδίου αγοράς 15% για το πρώτο 9μηνο – και φτάνοντας το εξαιρετικά εντυπωσιακό 19,4% τον Οκτώβριο – η Huawei ετοιμάζεται να κλείσει το τρέχον έτος με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ίδιας της εταιρείας, καθώς η σταθερά ανοδική της πορεία συνεχίστηκε ακάθεκτη και τους τελευταίους μήνες του. Το ελληνικό καταναλωτικό κοινό δείχνει ότι εμπιστεύεται πλέον έμπρακτα τις συσκευές της Huawei και η προτίμησή του αυτή αποτυπώνεται πλήρως στα στοιχεία που αφορούν την αγορά.

Μέσα από μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων και χαιρετισμών, οι κ.κ. Lin Bing, Country Manager – Terminals Huawei Ελλάδος, Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager και Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager, υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τον τρόπο με τον οποίο η Huawei προσέγγισε νέους θεσμούς όπως το Black Friday και οργάνωσε νέες δράσεις όπως το Smartphone Festival τον Οκτώβριο, για να γράψει το δικό της success story.

Previous Article

SWPA 2018 – Ένας μήνας προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχών

Next Article

Business Grove: Νέα πλατφόρμα υποστήριξης επιχειρήσεων τεχνολογίας