Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το MagSafe battery pack για το iPhone 12

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
apple iphone 12 magsafe battery pack

Η Apple έχει κυκλοφορήσει θήκες με μπαταρία στο παρελθόν, αλλά το νέο MagSafe battery pack “κολλάει” στο iPhone 12 χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες.

Η Apple κυκλοφόρησε το MagSafe battery pack για τη σειρά του iPhone 12. Η μία μαγνητική μπαταρία κοστίζει 99 δολλάρια (84 ευρώ) και είναι διαθέσιμο για παραγγελία από το site της Apple.

Η Apple έχει κυκλοφορήσει θήκες με μπαταρία στο παρελθόν, αλλά το νέο pack κολλάει στο iPhone 12 χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες. Θα δουλεύει και με τα 4 κινητά της σειράς – iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

apple magsafe battery pack

Για πρώτη φορά το νέο MagSafe battery pack θα υποστηρίζει Reverse Charging

Ενώ οι battery cases για το iPhone 11 είχαν κουμπί για το γρήγορο άνοιγμα της κάμερας, από την στιγμή που το νέο αξεσουάρ επισυνάπτεται δεν διαθέτει κανένα feature εκτός από το να προσφέρει παραπάνω ενέργεια στην συσκευή. Αλλά, αν δουλεύει σαν τον ασύρματο φορτιστή MagSafe τότε θα μπορεί ο χρήστης να φορτίσει ταυτόχρονα και τα AirPods του ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζει Qi ασύρματη φόρτιση.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, το νέο Magsafe battery pack θα υποστηρίζει Reverse Charging. Όταν η θήκη θα βρίσκεται πάνω στο κινητό όσο το τελευταίο φορτίζει μέσω Lightning, τότε θα μπορεί να μεταφέρει ενέργεια στην μαγνητική μπαταρία. Είναι η πρώτη περίπτωση που βλέπουμε με το iPhone να μπορεί να μεταφέρει ενέργεια σε ένα αξεσουάρ.

apple iphone 12 magsafe battery pack
To MagSafe battery pack για το iPhone 12 (Apple)

Η Apple αναφέρει πως το pack φορτίζει μέχρι και με 5W ισχύ, οπότε δεν θα είναι ο γρηγορότερος τρόπος φόρτισης του κινητού. Σε μία σελίδα υποστήριξης, η Apple παραθέτει πως η νέα μπαταρία χρειάζεται iOS 14.7 – ένα λειτουργικό σύστημα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Από την στιγμή που η σελίδα της Apple δείχνει πως οι παραδόσεις της νέας μπαταρίας θα γίνουν μετά τις 22 Ιουλίου, φαίνεται πως το νέο λειτουργικό θα κυκλοφορήσει σύντομα.

sonos beam gen2 banner
Previous Article

MacBook Air με M2 chip και αποχρώσεις iMac

Next Article

Wind SimpleFi router 4G & 5G με απεριόριστα Data