Φήμες θέλουν το iPhone 13 με πιο γρήγορη και reverse ασύρματη φόρτιση

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το iPhone 13 ίσως υποστηρίζει πιο γρήγορη φόρτιση και reverse ασύρματη φόρτιση

Μαζί με τις αναβαθμίσεις στην φόρτιση το iPhone 13 έρχεται και με καλύτερη διαχείριση της θερμότητας.

Τα iPhone είναι γνωστό πως ανέκαθεν δεν είχαν γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, με το iPhone 12 να υποστήριζει ασύρματη φόρτιση στα 15W και ενσύρματη στα 20W ενώ οι Android αντίπαλοι τους προσφέρουν φόρτιση μέχρι και 120W και η ασύρματη φτάνει μέχρι και τα 67W.  Αλλά υπάρχει μία πιθανότητα η σειρά του iPhone 13 να υπερβεί τις ταχύτητες φόρτισης του iPhone 12.

Σύμφωνα με τον Max Weinbach, (ένας leaker με καλό ιστορικό) τα πηνία της ασύρματης φόρτισης μέσα στο iPhone 13 θα είναι μεγαλύτερα από το iPhone 12 και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτήν την αλλαγή με την αύξηση στα Watt να είναι ένας από αυτούς.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι σαν τα 67W από αυτά τα κινητά αλλά θα ήταν ιδανικό αν έφταναν τα 20W, την ισχύ της κανονικής φόρτισης.

iphone 13 wireless charging

Η αύξηση των Watt όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της αύξησης του μεγέθους των πηνίων. Το μεγαλύτερο μέγεθος μπορεί να βοηθήσει στην διαχείριση της θερμότητας και ίσως επιτρέψει την reverse ασύρματη φόρτιση όπου για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τα AirPods του στο πίσω μέρος του iPhone 13 και να τα φορτίσει.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Weinbach δεν είναι αρκετά σίγουρος για το τελευταίο feature, λέγοντας πως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αλλά είναι κάτι που πολλές συσκευές Android προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S21 της Samsung.

Ο Weibach επιπλέον ανέφερε πως η σειρά του iPhone 13 θα αποκτήσει δυνατότερους μαγνήτες MagSafe για να κρατήσει πιο ασφαλή τα αξεσουάρ του και τα μεγαλύτερα πηνία ίσως αποτελέσουν ένα μέρος αυτής της αλλαγής.

Previous Article

Έρχεται τέλη του 2021 το δεύτερο αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi

Next Article

RealMe GT Master Edition: δείτε renders και specs