Εκπτώσεις έως -70%: Νέο κατάστημα “outlet” Κωτσόβολος 

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Εκπτώσεις έως -70%: Νέο κατάστημα outlet Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος άνοιξε το Σάββατο 2 Ιουλίου το νέο outlet κατάστημά της με εκπτώσεις έως και 70%

Το κατάστημα βρίσκεται στο ΣΕΑ Μαλακάσας – Σείριος Πολιτεία, στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ένα σημείο – σταθμό, για κάθε καταναλωτή που επιθυμεί να αποκτήσει κορυφαία προϊόντα σε προνομιακές τιμές. 

Το νέο outlet κατάστημα της Κωτσόβολος εκτείνεται σε έναν εκθεσιακό χώρο 1.200 τ.μ., διαθέτοντας χιλιάδες stock εκθεσιακά προϊόντα, σφραγισμένα ή και επισκευασμένα, τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με εγγύηση. 

Για όποιον επισκεφθεί το outlet, θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί στις αγορές του ως και 70%, επιλέγοντας την αγαπημένη του συσκευή μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με την εγγύηση κορυφαίων brands όλων των κατηγοριών, όπως Bosch, DeLonghi, HP, Huawei, iRobot, KENWOOD, Lenovo, LG, NEFF, Panasonic, Philips, Samsung, Siemens, Sony, Whirlpool, Xiaomi.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί 6 μέρες την εβδομάδα, με ωράριο 11.00 – 19.00, ενώ για να είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη και επιθυμία του καταναλωτή θα είναι ανοιχτό στο κοινό και τις δύο Κυριακές του Ιουλίου 10.07.2022 & 17.07.2022.

Subscribe to our newsletter!Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε.

Δελτίο Τύπου

Previous Article

Xiaomi 12S Ultra: “co-engineered with Leica” και με εγγραφή Dolby Vision HDR

Next Article

[Updated] Οι Smart TV της Samsung ενσωματώνουν το Disney+

sonos move