Και ο Kratos μιλάει ελληνικά στο PlayStation!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
kratos-playstation

O Kratos, πρωταγωνιστής της σειράς τίτλων God of War μαθαίνει ελληνικά και ετοιμάζεται για πρεμιέρα το 2018 αποκλειστικά στο PlayStation.

Το παιχνίδι παίζεται ήδη στα ελληνικά μετά και από την τελευταία ενημέρωση λογισμικού συστήματος 5.00 του PlayStation. Η gaming πλατφόρμα ανταποκρινόμενη στα πολλαπλά αιτήματα των φίλων της, είναι αυτή τη στιγμή η μόνη κονσόλα στην αγορά που διαθέτει ελληνικό μενού. Παράλληλα, το PlayStation συνεχίζει να προσφέρει στους Έλληνες χρήστες to πλουσιότερο ελληνικό περιεχόμενο μέσα από τoν εξελληνισμό πολύ σημαντικών τίτλων. Μετά το Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, το Gran Turismo Sport, σειρά παίρνει το θρυλικό God of War, το οποίο αναμένεται νωρίς το 2018, επίσης πλήρως εξελληνισμένο με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους. Τη συλλογή αυτών των αγαπημένων first-party τίτλων στα ελληνικά, θα έρθει να συμπληρώσει μέσα στο 2018 η πολυαναμενόμενη σειρά social τίτλων PlayLink.

Το νέο έτος καταφθάνει και μαζί αντηχούν ήδη τα βροντερά βήματα του Kratos, του Θεού του Πολέμου και μάλιστα, στα ελληνικά. Εξερεύνηστε έναν δύσκολο και απρόβλεπτο δρόμο βαθιά μέσα στα αδάμαστα δάση, βουνά και βασίλεια της Σκανδιναβικής μυθολογίας απέναντι σε μία διαφορετική, νέα και επικίνδυνη γη, γεμάτη με το δικό της πάνθεον από πλάσματα, τέρατα και θεούς.

Αν πάλι θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές διασκέδασης με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, ιδανικοί θα είναι οι τίτλοι της σειράς παιχνιδιών PlayLink. Αυτός ο νέος τρόπος παιχνιδιού συνδυάζει το smartphone ή tablet με το PlayStation 4 επιτρέποντας σε παρέες φίλων, αλλά και στην οικογένεια, να απολαύσουν social gaming όπως πότε ξανά. Τα Hidden Agenda, Frantics, Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power) και το That’s You! αναμένονται επίσης στα ελληνικά, τον Μάρτιο του 2018.

  Steam Deck: Επίσημη κυκλοφορία της φορητής gaming κονσόλας από τη Valve

Info: PlayStation

Previous Article

iPhone X review – iOS smartphone

Next Article

my Alpha wallet με Tap ‘n Pay