Land Rover Explore: Smartphone φτιαγμένο για περιπέτεια

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
land rover explore

Οι εταιρείες Land Rover και Bullitt Group δημιούργησαν το νέο smartphone Land Rover Explore, μία συσκευή κατάλληλη για τους φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων και της περιπέτειας.

(δ.τ.) Καρδιά της συσκευής Land Rover Explore είναι η ισχυρή μπαταρία 4000mAh, η οποία διασφαλίζει συνήθη χρήση για δυο μέρες ή χρήση για μία ολόκληρη μέρα με ανοιχτό το σύστημα πλοήγησης GPS. Η διάρκεια της μπαταρίας στα ταξίδια μπορεί να διπλασιαστεί με το πακέτο Adventure Pack που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Όταν προστεθεί το Adventure Pack δεν απαιτείται πλέον ειδική συσκευή GPS καθώς το πακέτο περιλαμβάνει μια πρόσθετη κεραία που βελτιώνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια του GPS. Το πακέτο διαθέτει επιπλέον μπαταρία 3600 mAh και υψηλής ποιότητας τοπογραφική χαρτογράφηση που χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα Skyline από την εταιρεία ViewRanger.

land rover explore back
H πίσω όψη του Land Rover Explore, με την πρόσθετη μπαταρία 3600mAh. (φωτό: Bullitt)

Η συσκευή Land Rover Explore έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι σχεδιασμένη για κανονική υπαίθρια χρήση. Επιβιώνει σε πτώση από ύψος 1,8m, είναι ανθεκτική στο νερό, ακόμα και το θαλάσσιο, διαθέτοντας το πρωτόκολλο IP68, είναι ανθεκτική σε ακραίες θερμοκρασίες, απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, υγρασία και δονήσεις.

Το smartphone έχει σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Land Rover και διατηρεί τα δομικά στοιχεία του αποτελεσματικού και παντός εδάφους οχήματος Land Rover Discovery. Έχει εμπνευστεί από το σχεδιασμό του μπροστινού πλέγματος, των φανών και των οδοντωμάτων καθρεφτίζοντας με κομψότητα την ουσία της μάρκας Land Rover.

 Στην αρχική οθόνη υπάρχει ρυθμιζόμενος πίνακας Outdoor Dashboard που επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες και τα δεδομένα από τους αισθητήρες της συσκευής. Μπορεί μάλιστα να ρυθμιστεί ώστε να δείχνει τα πιο κατάλληλα δεδομένα για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Το Explore Hub είναι ανεξάρτητη πύλη εφαρμογών με προσαρμοσμένο κατάλογο περιεχομένων που σχετίζονται με πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών Land Rover InControl. Επιπλέον, οι πρακτικές λειτουργίες όπως ο φακός SOS και ο νυχτερινός φωτισμός με κόκκινο φίλτρο που μειώνει το φως της οθόνης έχουν στόχο το Land Rover Explore να είναι κατάλληλο για κάθε λάτρη της φύσης.

 Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ανήκει επίσης η φωτεινή οθόνη 5″, Full HD, με βελτιστοποιημένη ευκρίνεια στο άμεσο ηλιακό φως ενώ την οθόνη αφής μπορείτε να χειρίζεστε με υγρά δάχτυλα και με γάντια. Οι διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας εξασφαλίζονται με την τεχνολογία dual SIM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες σύνδεση σε δύο δίκτυα.

Ο Joe Sinclair, προϊστάμενος του τμήματος επώνυμων προϊόντων και χορήγησης άδειας της εταιρείας Jaguard Land Rover δήλωσε: «Ενθουσιαστήκαμε από τη συνεργασία με την εταιρεία Bullitt Group στο σχεδιασμό του έξυπνου τηλεφώνου που όλοι θα θέλαμε έχουμε. Ο τέλειος συνδυασμός του design και της λειτουργικότητας που ενσαρκώνει το DNA της μάρκας Land Rover επιτρέπει στους πελάτες να μείνουν στη φύση περισσότερη ώρα και να τολμήσουν να φτάσουν πιο μακριά».

 Ο Peter Stephens, CEO της εταιρείας Bullitt Group, κάτοχος της παγκόσμιας άδειας για τα Land Rover, επεσήμανε: «Βασιζόμαστε στην ηγετική μας θέση στην αγορά ανθεκτικών κινητών και αντιλαμβανόμαστε την ολοένα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια των καταναλωτών όσον αφορά την καταπόνηση των υφιστάμενων κινητών και κυρίως την ανεπαρκή διάρκεια της μπαταρίας που δεν τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους σε κρίσιμες στιγμές της καθημερινής ζωής τους. Το Land Rover Explore ενσαρκώνει όσα γνωρίζουμε και αποτελεί μία συσκευή που εξυπηρετεί άψογα τους χρήστες για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα και ταυτόχρονα διατηρεί κομψό σχεδιασμό».

 Το Land Rover Explore έχει προτεινόμενη τιμή 679€ και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote-Γερμανός και Πλαίσιο.

Previous Article

TP-Link: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στην RSF Hellas

Next Article

Νέα σειρά Super UHD TV SK8500 με Nano Cell