Lenovo ThinkPad P1 Mobile Workstation και ThinkPad P72

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Lenovo ThinkPad P1 Mobile Workstation

Το ThinkPad P1 είναι το λεπτότερο, ελαφρύτερο και κομψότερο workstation της Lenovo έως σήμερα. Διαθέτει 4Κ UHD οθόνη και ήχο με Dolby Atmos.

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα προσθήκη στο portfolio των ThinkPad mobile workstations – το ThinkPad P1 – το λεπτότερο, ελαφρύτερο και κομψότερο workstation της Lenovo, που δίνει στους χρήστες στυλ και απόδοση.

Το ThinkPad P1 θέλει να ικανοποιεί  όσον αφορά στην απόδοση και την αξιοπιστία, σε συνδυασμό με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Το αποτέλεσμα είναι η συνταγή ισχύος, συνδυασμένη με υψηλή αισθητική.

Το ThinkPad P1 προσφέρει στους χρήστες εμπειρία – τόσο σε εμφάνιση και αισθητική, όσο και σε κατασκευή. Με το χαρακτηριστικό μαύρο φινίρισμα, τη γυάλινη επιφάνεια αφής, το μοναδικό πληκτρολόγιο και την premium συσκευασία του, το ThinkPad P1 διαθέτει high-end σχεδιασμό.

Η προσήλωση αυτή στη λεπτομέρεια επεκτείνεται ακόμα και στο τροφοδοτικό. Γιατί, ως γνωστόν, ένα λεπτό και ελαφρύ workstation δεν μπορεί να έχει ένα βαρύ και μεγάλο τροφοδοτικό. Γι αυτό και το τροφοδοτικό του ThinkPad P1 είναι κατά 35% μικρότερο και ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Πιστοποιημένο για βασικές εφαρμογές ISV (Independent Software Vendor), το ThinkPad P1, διαθέτει επεξεργαστές 8th Gen Intel Xeon και Core, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του CPU Core i9, ενώ παρέχει υποστήριξη μνήμης ECC και clock speeds έως και 4.6GHz. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την αυξημένη απόδοση που προσφέρουν οι τελευταίες επαγγελματικές κάρτες γραφικών NVIDIA Quadro P1000 και P2000.

Lenovo ThinkPad P1 Mobile Workstation
Lenovo ThinkPad P1 Mobile Workstation (φωτό: Lenovo)

Εκτός από τα γραφικά και τους επεξεργαστές, το φορητό αυτό workstation, προσφέρει οθόνη 15 ιντσών, 4K UHD, που αποδίδει το 100% της γκάμας χρωμάτων της Adobe, καθώς και οθόνη αφής, IR camera standard, 4TB μνήμης M.2 PCIe και 64GB της μνήμης στα 2667MHz.

  13CS: H Gold Partner της Lenovo γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Lenovo λέει ότι, λίγες εταιρείες στον κόσμο συνδυάζουν καλύτερα την απόδοση με την αισθητική από την Aston Martin, τον γνωστό κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων πολυτελείας. Για αυτούς, το ThinkPad P1 δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και μια ευκαιρία για εργασία σε υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας workstation, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που κινείται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς.

«Στην Aston Martin, στοχεύουμε σε ένα υψηλό επίπεδο αριστείας και το όραμά μας είναι πάντα να προχωράμε στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Neil Jarvis, Διευθυντής Πληροφορικής και Καινοτομίας της Aston Martin. “Το νέο ThinkPad P1 είναι ένα προϊόν στο όποιο εκφράζονται παρόμοιες αξίες.”

«Είτε πρόκειται για τη δημιουργική μας ομάδα που χρειάζεται τα επαγγελματικά γραφικά και το εκπληκτικό display, είτε για τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας που αναζητούν ένα λεπτό και ελαφρύ σύστημα με στιλ, το ThinkPad P1 είναι η κατάλληλη λύση για πολλούς και διαφορετικούς χρήστες στην εταιρεία μας.»

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη των καλύτερων φορητών υπολογιστών, οι μηχανικοί σχεδιασμού του ThinkPad P1 επέλεξαν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από το χαρτοφυλάκιο ThinkPad για να μεγιστοποιήσουν την ισχύ, την απόδοση και τον κορυφαίο σχεδιασμό του σε όλα τα επίπεδα.

«Όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το ThinkPad P1, γνωρίζαμε ότι η πρόκληση ήταν να οικοδομήσουμε ένα κινητό workstation που να έχει την επαγγελματική δύναμη και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το χαρτοφυλάκιο του ThinkPad, αλλά και να ικανοποιεί την ανάγκη των πελατών μας για λεπτό, ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό», δήλωσε ο Rob Herman, General Manager of Workstations της Lenovo. «Είτε ψάχνετε για την απόλυτη ισχύ με μικρό βάρος, είτε για τον πιο κομψό και λεπτό techno-envy φορητό υπολογιστή, το ThinkPad P1 έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις παραπάνω μετρήσεις».

Στην Αμερική, το Lenovo ThinkPad P1 Mobile Workstation κοστίζει $1.529 και άνω. Η τιμή και η διαθεσιμότητα για την Ελλάδα δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

  ThinkPhone by Motorola: Το επαγγελματικό smartphone της Lenovo

Lenovo ThinkPad P72

Η Lenovo παρουσιάζει επίσης το νέο της ThinkPad P72. Φτιαγμένο ειδικά για τους χρήστες που αναζητούν την καλύτερη πιθανή ισχύ και απόδοση, το ThinkPad P72 είναι μία ακόμη απόδειξη της ικανότητας της Lenovo να καλύπτει στο έπακρο την ευρεία γκάμα αναγκών των πελατών της. Το ThinkPad P72 είναι η  επιλογή για χρήστες από τους τομείς των εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου, της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας. Ένας φορητός υπολογιστής εφάμιλλός ενός desktop, το 17 ιντσών σασί του περιλαμβάνει τους τελευταίους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Xeon και Core και τα πιο ισχυρά γραφικά NVIDIA Quadro – έως το P5200 – για την εύκολη αντιμετώπιση και του πιο σκληρού φόρτου εργασίας. Με χωρητικότητα αποθήκευσης έως 6TB, 128GB μνήμης και 16GB μνήμης Intel Optane, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τεράστιο όγκο δεδομένων με καταπληκτικά γρήγορη υπολογιστική ισχύ.

Στην Αμερική, η τιμή του Lenovo ThinkPad P72 ξεκινά από $1.549.

Για να μάθετε περισσότερα για τα Lenovo ThinkPad, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Lenovo.

Previous Article

Έως 80% περισσότερα ΜΒ στα προγράμματα COSMOTE

Next Article

Προετοιμάστε κατάλληλα την επιχείρησή σας για πωλήσεις την εορταστική περίοδο