O πρώτος κινηματογράφος LED της LG!

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG LED Cinema Ελλάδα

H LG Electronics εισέρχεται στη βιομηχανία κινηματογράφων LED. Με Dolby Atmos ο πρώτος κινηματογράφος της κορεατικής εταιρείας.

Η LG Electronics εξέπληξε τους φίλους της μεγάλης εικόνας στην Ταϊβάν με το άνοιγμα του πρώτου κινηματογράφου στον κόσμο, εξοπλισμένο με τεχνολογία LG LED Cinema Display, κινηματογραφικό server Dolby και τον ήχο Dolby Atmos. Σε συνεργασία με την αλυσίδα κινηματογράφων στην Ταϊβάν, Showtime Cinemas, το φουτουριστικό κινηματοθέατρο είναι, επίσης, το πρώτο στην αγορά που αντικατέστησε πλήρως τον προβολέα με τεχνολογία LED, λέει η LG.

O πρώτος κινηματογράφος με LG LED Cinema Display και Dolby Atmos (φωτό: LG)
O πρώτος κινηματογράφος με LG LED Cinema Display και Dolby Atmos (φωτό: LG)

LG και Dolby Laboratories συνεργάστηκαν στενά για να συνδυάσουν τον ολοκληρωμένο media server Dolby IMS3000 με την πρωτοποριακή οθόνη LED Cinema LED της LG. Το Dolby IMS3000 επιτρέπει στις ταινίες να παίζουν πλήρως Dolby Atmos για να παράγουν ένα ευρύ ηχητικό πεδίο που περιβάλλει το κοινό προβάλλοντας ήχους που αντιστοιχούν στην κίνηση και τη θέση των αντικειμένων στην οθόνη. Η σύζευξη του Dolby Atmos με τις ζωντανές εικόνες της LED Cinema Display της LG δημιουργεί μια πιο συναρπαστική εμπειρία που κάνει τη μετάβαση στις ταινίες ακόμα πιο αξέχαστη και μαγική, ισχυρίζεται η εταιρεία.

Με πλάτος 14 μέτρα και ύψος επτά μέτρων, η οθόνη LED της LG παράγει λεπτομερείς εικόνες 4K σε κλίμακα που σπάνια απαντάται. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ψηφιακούς προβολείς, το σύστημα της LG εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ολόκληρη την επιφάνεια χωρίς παραμόρφωση. Λόγω της ικανότητάς του να ελέγχει κάθε μεμονωμένο pixel, το LG LED Cinema Display εγγυάται υψηλότερο λόγο αντίθεσης και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων. Επιπλέον, το LG LED Cinema Display πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για την ασφάλεια περιεχομένου και την πιστοποίηση Digital Cinema Initiatives (DCI).

  LG monitors: Επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια

«Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε την κινηματογραφική εμπειρία πέρα ​​από αυτό που έχουν συνηθίσει οι καταναλωτές», δήλωσε ο Paik Ki-mun, επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Display της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προηγμένες τεχνολογίες πίσω από τις λύσεις LG LED Cinema Display και Dolby θα αυξήσουν το μερίδιό μας στην αναπτυσσόμενη αγορά των κινηματογράφων LED».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG Electronics για να προσφέρουμε τη συνδυασμένη τεχνογνωσία μας στους θεατές ταινιών στην Ταϊβάν», δήλωσε ο Jed Harmsen, αντιπρόεδρος της Cinema & Content Solutions της Dolby Laboratories, Inc. “Με τις εικόνες και τον συναρπαστικό ήχος του Dolby Atmos, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν μια υψηλή και εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία.”

Previous Article

O φορητός βιντεοπροβολέας ViewSonic M1 mini Plus διαθέσιμος στην Ελλάδα

Next Article

Vodafone: Προσφορές σε αξεσουάρ ήχου