Προσφορά LG OLED BX τηλεοράσεις με επιστροφή αξίας έως και 300€

Author: No Comments Share:
προσφορά LG OLED BX τηλεοράσεις με επιστροφή αξίας έως και 300€

Η νέα προσφορά της LG για τις OLED BX TV φέρνει την απόλυτη gaming εμπειρία στο σπίτι σας μαζί με ένα μοναδικό δώρο έως 300€.  

Η LG Electronics (LG) φέρνει την απόλυτη gaming εμπειρία μέσα από τη νέα προσφορά, προσκαλώντας τους καταναλωτές να ‘παίξουν δυνατά’ τα αγαπημένα τους παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά σε μια LG OLED τηλεόραση. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ενός μοντέλου τηλεόρασης OLED65BX6LA από τις 29/03 έως και τις 18/04/2021, η LG προσφέρει μια pre-paid card αξίας 300€, ενώ επιλέγοντας μια OLED55BX6LA, δίνεται δωροκάρτα αξίας 200€. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι OLED BX τηλεοράσεις της LG ενσωματώνουν μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για gaming. Καθώς είναι συμβατές με το HDMI 2.1 και υποστηρίζουν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms, την τεχνολογία NVIDIA G-Sync και μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες, όπως το VRR (variable refresh rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) για games με ομαλή ροή και το eARC (Enhanced Audio Return Channel), είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν τους χρήστες, οι οποίοι θα απολαύσουν υψηλής ανάλυσης γραφικά. 

προσφορά LG OLED BX τηλεοράσεις με επιστροφή αξίας έως και 300€
(LG)

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν λάβει, επίσης, τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinlan και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερο μπλε φως από μια οθόνη LCD, ελαχιστοποιώντας το τρεμόπαιγμα και συμβάλλοντας σε μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. 

Όροι & προϋποθέσεις της προσφοράς στο: https://www.lg.com/gr/promotion/oled-bx-series-prepaid-cards-gift

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Xiaomi Mi 11 Ultra: κορυφαία κάμερα και specs

Next Article

Samsung Galaxy Watch 4 & Active 4: λίγες, αλλά σημαντικές αλλαγές