Αποκτήστε μία τηλεόραση LG OLED και κερδίστε άμεση επιστροφή

Author: No Comments Share:
Αποκτήστε μία τηλεόραση LG OLED και κερδίστε άμεση επιστροφή

Η LG προσφέρει στους καταναλωτές επιστροφή αξίας έως και 1.000€ με την αγορά συγκεκριμένων LG OLED τηλεοράσεων.

Η LG Electronics (LG) αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική εμπειρία με τη νέα γενιά τηλεοράσεων της και μέσα από την προωθητική της ενέργεια, προσφέρει στους καταναλωτές μια prepaid card αξίας έως και 1.000€. Η ενέργεια ισχύει με την αγορά μιας LG OLED TV από 19/07 έως 08/08/2021[1].

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής:

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG χάρη στα εξελιγμένα αυτοφωτιζόμενα pixels τα οποία ανάβουν και σβήνουν, παρέχουν μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας με ακριβή χρώματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Το πλήθος των σχεδιαστικών δυνατοτήτων με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.  Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι LG OLED TVs έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Intertek[2], την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι OLED τηλεοράσεις της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων

[1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Οι δοκιμές πιστότητας χρωμάτων προσδιορίζουν τη διαφορά μεταξύ του χρώματος της πρωτότυπης εικόνας και του χρώματος που αποδίδεται στην οθόνη. Για τους σκοπούς της δοκιμής έγινε εξαγωγή και χρήση δειγμάτων των χρωμάτων. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το 100% των δειγμάτων των χρωμάτων που απεικονίζονται στις οθόνες OLED της LG ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα πρωτότυπα χρώματα. Η χρωματική πιστότητα καθορίζει το εάν η ακρίβεια των χρωμάτων μιας οθόνης είναι Delta E ≤2 μέσα από 125 δείγματα χρωμάτων.

Previous Article

Wear OS 3: το νέο OS της Google και της Samsung

Next Article

Κίνδυνος επίθεσης από hacker με το Windows print spooler