Διαθέσιμη στην Ελλάδα η σειρά LG Signature OLED TV 8K OLEDZ19LA

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η LG διαθέτει τη signature τηλεόραση της, OLEDZ19LA

Η σειρά OLEDZ19LA περιλαμβάνει δύο μοντέλα, τα OLED77Z19LA (77″) και OLED88Z19LA (88″), εξοπλισμένα με Dolby Vision IQ και Dolby Atmos.

LG Corporate banner

Η LG Electronics (LG) με σκοπό να πετύχει την απόλυτη εμπειρία θέασης διαθέτει τη signature τηλεόραση OLEDZ19LA, με Real 8K ανάλυση, που επιτυγχάνεται χάρη στη δύναμη των 100 εκατομμυρίων αυτο-φωτιζόμενων pixels. 

H OLEDZ19LA διατίθεται σε διαγωνίους 77″ και 88″, με τους κωδικούς OLED77Z19LA και OLED88Z19LA.

Η τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενων pixels της LG δίνει τη δυνατότητα μεμονωμένου ελέγχου σε κάθε ένα από τα εκατομμύρια pixels, γεγονός που μεταφράζεται σε εξαιρετική απόδοση εικόνας, με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, εντυπωσιακή αντίθεση και τέλειο μαύρο. Η πιστότητα χρωμάτων της σειράς Ζ1 έχει πιστοποιηθεί και από την Intertek, παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%, αποτυπώνοντας έτσι στην οθόνη απόλυτα τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας. 

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Dolby Vision IQ, οι τηλεοράσεις της σειράς LG OLEDZ19LA προσαρμόζουν «έξυπνα» τις ρυθμίσειςεικόνας, με βάση το είδος του περιεχομένου, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο. Αντίστοιχα, το σύστημα Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, δημιουργώντας στον χρήστη την αίσθηση μιας κινηματογραφικής εμπειρίας, αλλά στην άνεση του σαλονιού του. Αν συνδυαστούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τη λειτουργία Filmmaker Mode, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τις αγαπημένες του ταινίες όπως ακριβώς τις οραματιζόταν ο δημιουργός τους, διατηρώντας τα αρχικά χρώματα, αρχικές διαστάσεις, ταχύτητα και ρυθμούς καρέ. 

Η LG φροντίζει και για την άνεση και ασφάλεια αυτών που τις απολαμβάνουν. Για αυτό το λόγο συμπεριέλαβε στον εξοπλισμό των OLEDZ19LA την τεχνολογία Eye Comfort, που επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει την LG τηλεόρασή του με άνεση, για ακόμα περισσότερη ώρα. Χάρη στο χαμηλό μπλε φωτισμό, την εξάλειψη του τρεμοπαίγματος και του θαμπώματος, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα με μειωμένο το αίσθημα της κόπωσης για τα μάτια σας. Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες, οι τηλεοράσεις LG OLED ήταν επίσης οι πρώτες οθόνες, από οποιοδήποτε είδος τηλεόρασης, που έλαβαν την πιστοποίηση Eyesafe που αναπτύχθηκε από την TUV-Eyesafe. 

  LG OLED A1: Μια OLED TV για όλους... λόγω τιμής

Φυσικά, όλες οι παραπάνω τεχνολογίες, βασίζονται στον προηγμένο επεξεργαστή α9 Gen4 AI 8K, ο οποίος χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep-learning, ώστε να «μαθαίνει» τις ιδανικές συνθήκες θέασης και να αυτοματοποιεί την κάθε ρύθμιση της εικόνας.

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη σειρά LG OLEDZ19LA μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Νέο update για τα Samsung Galaxy Watch 4

Next Article

Galaxy S22 Ultra – διαρροή με καλά νέα για τον αποθηκευτικό χώρο