Σειρά φορητών Bluetooth ηχείων LG PK3

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG PK3 bluetooth speakers

Ο ήχος, η χρηστικότητα και η συνδεσιμότητα στο επίκεντρο των λειτουργιών της νέας σειράς PK3 της LG. 

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών Βluetooth ηχείων PK3. Τα νέα ηχεία διαθέτουν ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων ήχου, φορητότητας και συνδεσιμότητας για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Με τις τεχνολογίες της Meridian Audio η LG προσφέρει ποιοτικό ήχο παρά το μικρό μέγεθος των νέων ηχείων. Το PK3, με ισχύ 16 watt, έχει διευρυμένο πεδίο ήχου. Δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη codec APT-X για αναπαραγωγή από τις υπηρεσίες πολυμέσων των χρηστών με ποιότητα ήχου εφάμιλλη ενός CD, σύμφωνα με την εταιρία.

Τα νέα ηχεία είναι σε θέση να παρέχουν τη λειτουργία φωνητικών εντολών. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να πατήσουν ένα κουμπί για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοήθεια του τηλεφώνου τους και να χειριστούν άνετα το ηχείο με τη φωνή τους και να παίξει το επόμενο τραγούδι ή να κάνουν ερωτήσεις.

Χάρη στην αδιάβροχη προστασία IPX7, οι χρήστες μπορούν να χαλαρώσουν ακόμα και σε χώρους που έχουν νερό χωρίς κανένα φόβο καθώς το PK3 μπορεί να μείνει κάτω από το νερό για 30 λεπτά σε βάθος έως 1 μέτρο. Το φορητό ηχείο έχει αυτονομία που φτάνει τις 12 ώρες (μέτρηση στο 50% της μέγιστης έντασης ήχου).

Τέλος, μέσω σύνδεσης Bluetooth από δύο κινητές συσκευές προσφέρει δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης καθώς μπορείτε μαζί με ένα φίλο σας να στέλνετε και να επιλέγετε μουσική εναλλάξ.

LG PK3
(φωτό: LG)
  • Tags: LG
Previous Article

SD Express Card με PCIe και NVMe στα 985MB/s – SDUC 128TB

Next Article

Vodafone Smart Business