Η LG παρουσιάζει το sound bar SK10Y

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG SΚ10Y Sound bar

Μέσω της συνεργασίας με την Meridian Audio και τις προηγμένες τεχνολογίες “Bass and Space” και “Height Elevation” που διαθέτει το SK10Y, η LG πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πλούσιο ήχο χωρίς συμβιβασμούς.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας surround ήχου Dolby Atmos στο νέο Sound Bar δίνει τη δυνατότητα ο ήχος να ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων στο βίντεο και να διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, παρέχοντας μια 360º ηχητική εμπειρία. λέει η LG. Ενώ χάρη στη λειτουργία Overhead Volume Control, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου που δείχνει να προέρχεται από την οροφή του δωματίου.

Με το Surround Sound Expansion kit, το συγκεκριμένο Sound Bar δέχεται προαιρετικά ασύρματα ηχεία surround, αποκλειστικά για τα πίσω κανάλια, δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησης τους πίσω από τον ακροατή και αναβάθμισης του συστήματος από 5.1.2 καναλιών με ισχύ 550W σε 7.1.2 καναλιών με ισχύ 690W. Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SK10Y μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από κινητές συσκευές μέσω Bluetooth & Wi-Fi.

Το SK10Y είναι συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, ο οποίος επιτρέπει αναπαραγωγή ψηφιακών αρχείων χωρίς απώλειες 24bit/192kHz και βελτιώνει την ποιότητα ήχου κατά 6,5 φορές πιο καθαρή και ακριβέστερη από αυτή των CD καθώς χάρη στη λειτουργία Sound Upconversion, το SK10Y αυξάνει την ποιότητα των τυποποιημένων standard αρχείων ήχου, ενισχύοντας τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις του κάθε κομματιού, αναφέρει η εταιρεία. Επιπλέον, το SK10Y υποστηρίζει το πρότυπο ποιότητας βίντεο 4Κ Pass Through για streaming, αναπαραγωγή δίσκων και πολλά άλλα. Είναι συμβατό με το πρότυπο HDCP 2.2.

Επίσης, με το ενσωματωμένο λογισμικό ήχου Chromecast γίνεται εφικτή η μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών, podcast και ραδιοφωνικών σταθμών από το τηλέφωνο απευθείας στο sound bar, ενώ το κινητό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για αναζήτηση, αναπαραγωγή και παύση της μουσικής, καθώς και για ρύθμιση της έντασης του ήχου.

Τέλος, η κομψή σχεδίασή του συνδυάζεται τέλεια με την 65 ιντσών τηλεόραση της LG και δένει αρμονικά με τον μοντέρνο εσωτερικό των περισσότερων χώρων δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Το νέο sound bar SK10Y της LG είναι ήδη διαθέσιμο.

LG SΚ10Y Sound bar
(φωτό: LG)

 

Previous Article

Η Huawei και το P20 Pro στο 14ο Athens Digital Arts Festival

Next Article

Panasonic TX-55FZ950 review – 4K OLED TV