Τα Sound bar της LG για το 2019

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG SL9 Sound bar, 2019

H LG σκοπεύει να ικανοποιήσει πάλι τους λάτρεις του Home Theater παρουσιάζοντας τα νέα της Sound bar στη CES 2019.

Τα νέα Soundbar της LG για το 2019 έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Meridian Audiο. Επίσης, διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες και κομψό σχεδιασμό. Με ισχυρό, πολυδιάστατο ήχο που ‘γεμίζει’ κάθε γωνιά του δωματίου και την ευκολία της AI, η σειρά LG Sound bar για το 2019 στόχο έχει τη δημιουργία εμπειρίας χρήσης. Από τη νέα σειρά, βραβευμένα με CES Innovation Award είναι τα SL9YG και SL10YG. Το ξεχωριστό SL9 της LG ξεπέρασε κατά πολύ τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του λαμβάνοντας τον πολυπόθητο τίτλο ‘Best of Innovation’, στη CES 2019, αναφέρει η LG στην ανακοίνωσή της.

LG SL9YG Soundbar
To LG SL9YG, με ενσωματωμένο γυροσκοπικό αισθητήρα, μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οριζόντια σε έπιπλο. (φωτό: LG)

Σε στενή συνεργασία με την Meridian, η LG συνεχίζει να βελτιώνει την ποιότητα του ήχου σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, επεκτείνοντας την τεχνολογία της φέτος σε τρία μοντέλα soundbar, τα SL10YG, SL9YG και SL8YG. Η συνεργασία αυτή ξεπερνά τις βασικές ρυθμίσεις ή την υιοθέτηση νέων και αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, με τις δύο εταιρείες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ήχο για “ασυναγώνιστη εμπειρία ακρόασης”. Με την τεχνολογία Image Elevation της Meridian Audio, που έχει σχεδιαστεί για να ανυψώνει τον ήχο με πιο ρεαλιστικό τρόπο, η LG λέει ότι η Meridian δημιουργεί έναν πραγματικό κινηματογραφικό χώρο.

LG SL10YG Soundbar
Το SL10YG (φωτό: LG)

Με δυνατότητα αναβάθμισης του ήχου δύο καναλιών σε πολλαπλά ξεχωριστά κανάλια, η τεχνολογία Meridian Upmix βελτιώνει το ηχητικό πεδίο και αναβαθμίζει τη σαφήνεια των φωνητικών και των βασικών οργάνων, χωρίς να προκαλεί παραμόρφωση, διατηρώντας ταυτόχρονα την ισορροπία του ήχου, λέει η LG. Με αυτές τις αποκλειστικές τεχνολογίες αιχμής που έχει στη διάθεσή της η σειρά Sound bar της LG για το 2019, η εμπειρία χρήσης θα είναι πιο ενισχυμένη από ποτέ, αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα αποκλειστικά και υψηλής τεχνολογίας LG soundbars, SL10, SL9 και SL8 υποστηρίζουν και Dolby Atmos και DTS:X. Επιπλέον, μερικά από τα νέα προϊόντα της premium σειράς soundbar της LG υποστηρίζουν ήχο υψηλής ανάλυσης και διαθέτουν προηγμένο αλγόριθμο επεξεργασίας που μπορεί να αναβαθμίσει τις συμβατικές μορφές αρχείων. Ακόμη καλύτερα, οι χρήστες των πιο πρόσφατων soundbars της LG μπορούν να προσθέσουν προαιρετικά το Wireless Rear Speaker Kit SK8.

Όλα τα νέα soundbars της LG προσφέρουν ευκολία έξυπνης σύνδεσης AI και της φωνητικής αναγνώρισης με ενσωματωμένο Google Assistant. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το LG soundbar και να λαμβάνουν πληροφορίες, απλά λέγοντας “Hey Google, ανέβασε την ένταση”, ή “Hey Google, ποιος είναι ο καλλιτέχνης που παίζει αυτή τη στιγμή;“. Επιπλέον, η συμβατότητα με τα έξυπνα προϊόντα που υποστηρίζει το Google Assistant, καθιστά δυνατό στους χρήστες να ελέγχουν τις συνδεδεμένες συσκευές σε όλο το σπίτι μέσω φωνητικών εντολών. Απλά λέγοντας στο Sound bar, “Hey Google, ζήτησε από την LG να ενεργοποιήσει τον ιονιστή”, η εντολή εκτελείται χωρίς να αφήσει ο χρήστης τον καναπέ.

Τα LG Sound bar 2019 διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό που ταιριάζει με το εκλεπτυσμένο στυλ των τηλεοράσεων OLED της LG. Με μόλις 57 χιλιοστά βάθος, το LG SL9 (στην κύρια εικόνα του άρθρου) μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στον τοίχο εξοικονομώντας χώρο. Ένας ενσωματωμένος γυροσκοπικός αισθητήρας ανιχνεύει τη θέση του Sound bar (τοποθετημένο σε τοίχο ή σε επίπεδη επιφάνεια), ρυθμίζοντας την κατεύθυνση του ήχου για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία ακρόασης. Με χαρακτηριστικό σχεδιασμό, το SL9 της LG δεν μοιάζει με κανένα άλλο Soundbar, λέει η LG, κερδίζοντας έτσι επάξια τον τίλτο ‘Best of Innovation’ στα 2019 CES Innovation Awards.

«Τα soundbar της LG για το 2019 προσφέρουν εκπληκτική απόδοση σε στενή συνεργασία με την Meridian Audio και την ευκολία της έξυπνης συνδεσιμότητας του AI», δήλωσε ο Kim Dae-chul, επικεφαλής του LG Home Entertainment Company audio and video business. «Ο υψηλής ποιότητας ήχος και η ευελιξία της νέας σειράς συσκευών μας κατατάσσει την οικιακή ψυχαγωγία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις υψηλής ποιότητας που προσφέρουν εντυπωσιακές εμπειρίες ακρόασης, μεγαλύτερη άνεση και κομψή, μοντέρνα αισθητική».

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG Electronics.

Previous Article

Philips 349X7FJEW review – 34″ Κυρτή οθόνη UltraWide 21:9

Next Article

Remote Access στις Samsung Smart TV 2019