Απολαύστε πλούσιο ήχο με το νέο LG Soundbar SP9YA

Author: No Comments Share:
Απολαύστε πλούσιο ήχο με το νέο LG Soundbar SP9YA

Το νέο LG Soundbar SP9YA έρχεται με πολλαπλές λειτουργίες για κινηματογραφικό ήχο surround.

Το νέο Soundbar SP9YA της LG Electronics (LG) κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, για να ταιριάξει απόλυτα με τις LG τηλεοράσεις και να προσφέρει μοναδικό, πλούσιο ήχο στα 24 bit/192 kHz, χάρη στην τεχνολογία Meridian.

LG SP9YA Soundbar με Dolby Atmos, DTS:X και HBR

Προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround με ισχύ 520W και subwoofer, ενώ ενσωματώνει τον επεξεργαστή AI a9. Επιπλέον, η  λειτουργία AI Sound Pro,  χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο για την αναγνώριση φωνητικών, εφέ και συχνοτήτων, και στη συνέχεια βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις σκηνές των αγαπημένων σας ταινιών.

Παράλληλα, διαθέτει τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την LG για φωνητικά, παιχνίδια και αθλητικά. Το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) επιτρέπει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς ακόμα και ήχο HBR (υψηλός ρυθμός bit), σε συμβατές τηλεοράσεις. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα και απλά με ένα τηλεχειριστήριο LG τηλεόρασης. Ακόμη, αποδίδει, περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, ενώ ενσωματώνει το Dolby Atmos και την DTS:X τεχνολογία που προσαρμόζουν τον ήχο με ακρίβεια, ζωντανεύοντας το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Το SP9YA είναι, επίσης, φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ έχει βραβευθεί και με το ENERGY STAR Award.

Δελτίο Τύπου.

Previous Article

H Xiaomi παρουσιάζει τα νέα μέλη της οικογένειας Xiaomi 11 ειδικά για δημιουργούς

Next Article

Sonos Beam Gen 2: Η next-gen μπάρα ήχου που υποστηρίζει Dolby Atmos