Η LG παρουσιάζει τη σειρά UJ670V στις 4K UHD TV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG UJ670V 4k uhd tv

Τα νέα μοντέλα LG 4K UHD TV, στη σειρά UJ670V, είναι διαθέσιμα στις 43″ (43UJ670V), 49″ (49UJ670V), 55″ (55UJ670V) και 65″ (65UJ670V).

Τα νέα Ultra HD 4K μοντέλα της σειράς UJ670V διαθέτουν Active HDR το οποίο αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG.  Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενισχύοντας την αντίθεση και επιτυγχάνοντας εμπειρία θέασης τύπου HDR. Επιπλέον, στα μοντέλα άνω των 55 ιντσών χαρακτηριστικά όπως η “Απόλυτη Φωτεινότητα” και η “Τοπική Μείωση Φωτισμού” βελτιώνουν τη φωτεινότητα και ενισχύουν τις λεπτομέρειες, ρυθμίζοντας τον οπίσθιο φωτισμό διαιρώντας την εικόνα σε μπλοκ ξεχωριστής φωτεινότητας.

Η ποιότητα ήχου των Ultra HD τηλεοράσεων της LG είναι αντίστοιχα απολαυστική με την ποιότητα εικόνας, καθώς έχει ενσωματωμένο ένα εξελιγμένο εικονικό επτακάναλο σύστημα προσομοίωσης ήχου surround της LG που προσφέρει.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Με το Magic Remote και τη  μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει περισσότερα από το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Info: LG Electronics, τηλ.  801 11 200 900

  • Tags: LG
Previous Article

Πρόγραμμα Vodafone One Net Fiber για εταιρικούς πελάτες

Next Article

Epson R&D: επένδυση στο Innovation Center Building B