Νέες μεγάλων διαστάσεων Ultra HD TV από την LG

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG Ultra HD Smart TV 4K 75UJ675V & 70UJ675V

Τα νέα μοντέλα 75″ και 70″ στη σειρά UJ675V προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια και ζωηρά χρώματα σε ευρεία γωνία θέασης.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα Ultra HD 4K Smart TV μεγάλων διαστάσεων, 75UJ675V (75″) και 70UJ675V (70″) . Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα προσφέρουν εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου στο σαλόνι κάθε σπιτιού, χάρη στη μεγάλη διάστασή τους και στην εικόνα που αποδίδουν.

Η μεγάλη διάσταση των νέων τηλεοράσεων και τα προσεγμένα χρώματα προσφέρουν μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης, λέει η LG. Το πάνελ IPS 4K των LG Ultra HD TV δίνει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Έτσι, οι προβαλλόμενες εικόνες διαθέτουν μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα, ενώ με την τεχνολογία χαρτογράφησης χρωμάτων True Color Accuracy αποδίδεται η πιο ευκρινής και φυσική εικόνα. Με το 4K Upscaler της LG, επίσης, ενισχύεται η ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την 4K.

Τα μοντέλα 75UJ675V και 70UJ675V μεγάλων διαστάσεων διαθέτουν Active HDR το οποίο αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG. Η τεχνολογία HDR συμβάλλει στη ρύθμιση της φωτεινότητας και του βάθους στην οθόνη, ώστε ο θεατής να βλέπει την εικόνα “όπως θα την βίωνε με τα ίδια του τα μάτια”. ισχυρίζεται η LG.

Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο σε HDR. Επιπλέον, η φωτεινότητα και οι λεπτομέρειες τονίζονται με ρύθμιση του οπίσθιου φωτισμού με διαίρεση της εικόνας σε διακριτά μπλοκ αντίθεσης.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Με το Magic Remote και τη “μπάρα εκκίνησης” στο μενού του webOS 3.5, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ευρεία γκάμα περιεχομένου, όπως και στο premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.  801 11 200 900

  • Tags: LG
Previous Article

Digital Signage Sponsor η LG στην έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show

Next Article

#GrowYourBusiness – Digital Training σε Λάρισα & Ηράκλειο