LG V40 ThinQ smartphone με πέντε κάμερες – Watch W7

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG V40 ThinQ

Το LG V40 ThinQ διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς V με oθόνη FullVision OLED 6,4″ και πιο λεπτό πλαίσιο. To Watch W7 είναι υβριδικό.

Η τελευταία έκδοση της σειράς V, το LG V40 ThinQ, είναι σχεδιασμένο για τη γενιά των storytellers του σήμερα που προτιμούν να επικοινωνούν με φωτογραφίες και βίντεο, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το LG V40 ThinQ διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς V με μια βελτιωμένη οθόνη FullVision OLED 6,4 ιντσών και με ακόμα πιο λεπτά bezels. Με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon8456GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 64GB ή 128GB, το LG V40 ThinQ διαθέτει καινοτομίες που έχουν κάνει τη σειρά LG V αγαπημένη στους χρήστες. 

lg v40 thinq lifestyle
To LG V40 ThinQ διαθέτει ιδιαίτερα προσεγμένες φωτογραφικές μηχανές με συνολικά πέντε κάμερες. Είναι το πρώτο τηλέφωνο της LG με τεχνολογία Audio Tuned by Meridian. (φωτό: LG)

LG V40 ThinQ: Πέντε κάμερες για καλύτερο περιεχόμενο

Προκειμένου να κατασκευαστεί ένα smartphone που ξεχωρίζει στη δημιουργία περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η LG σχεδίασε το LG V40 ThinQ από την αρχή. Το LG V40 ThinQ διαθέτει μια οπίσθια φωτογραφική κάμερα με τρεις διαφορετικούς φακούς: super ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 16MP, κανονικό φακό ανάλυσης 12MP και telephoto φακό ανάλυσης 12MP. Οι τρεις φακοί επιτρέπουν διαφορετικές λήψεις χωρίς οι χρήστες να αλλάζουν τη θέση τους ως προς το θέμα. Ο super ευρυγώνιος φακός 107 μοιρών καταγράφει ευκολότερα τα θέματα με περισσότερο φόντο, ενώ ο telephoto φακός με 2x οπτικό ζουμ (ή 3,2x το ζουμ του ευρυγώνιου) λαμβάνει σαφείς λήψεις από απόσταση χωρίς απώλεια της ποιότητας της εικόνας. Η λειτουργία Triple Shot συνδυάζει τις εικόνες που έχουν ληφθεί και από τους τρεις φακούς σε ένα σύντομο αρχείο βίντεο για εύκολο διαμοιρασμό.

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ευρυγώνιους φακούς με ανάλυση 5MP και κανονικό φακό με ανάλυση 8MP, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν εφέ bokeh μέσα από μια λειτουργία-slider που διαθέτει η οθόνη για να ρυθμίζουν την ένταση του θολώματος στο φόντο. Άλλες λειτουργίες επιτρέπουν στους λάτρεις των selfies να εξατομικεύουν τις φωτογραφίες τους με ακόμη περισσότερες επιλογές για φωτισμό και ειδικά εφέ.

Το μέγεθος των pixel της κύριας οπίσθιας κάμερας έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40% σε σύγκριση με το LG V30, αυξάνοντας τα από 1μm σε 1,4μm, ενώ ο αισθητήρας εικόνας είναι κατά 18% μεγαλύτερος από ό,τι στο LG V30. Επιπλέον, για τη λήψη πιο ευκρινών και φωτεινότερων εικόνων οποιασδήποτε κάμερας smartphone της LG, το διάφραγμα F1.5 της κύριας κάμερας προσφέρει μεγαλύτερο βάθος πεδίου, μειωμένη στο μισό ταχύτητα κλείστρου διαφράγματος και σημαντικά ταχύτερη λειτουργία burst σε σύγκριση με το LG V30.

Ακόμα, η τεχνολογία Dual PDAF (Phase Detection Auto Focus) παρέχει αυτόματη εστίαση, που είναι 50% ταχύτερη, περίπου διπλάσια από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Το προηγμένο πρότυπο HDR αναλύει και καθορίζει τις σωστές ρυθμίσεις έκθεσης για τη δημιουργία τέλεια φωτιζόμενων λήψεων, εξαλείφοντας υπερέκθεση ή την υπο-έκθεση των θεμάτων. Τα θέματα βρίσκονται πάντα σε τέλεια εστίαση, επειδή η κάμερα ελέγχει συνεχώς την ευκρίνεια μέχρι να πιέσει ο χρήστης το κουμπί λήψης.

  Huawei Y6 2019 review - Android smartphone

Η LG λέει ότι αναβάθμισε την κάμερα στο LG V40 ThinQ ώστε να είναι ακόμη πιο ισχυρή και διαισθητική από ποτέ για να προσφέρει καλύτερα χρώματα, σύνθεση, ισορροπία λευκού και ταχύτητα κλείστρου. Το νέο χαρακτηριστικό AI Composition της λειτουργίας AI CAM ενισχύει την τεχνητή νοημοσύνη του κινητού και προτείνει εναλλακτικές λήψεις από αυτές που τραβάει ο χρήστης. Η λειτουργία AI Auto White Balance (AI AWB) ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, ενώ το AI Shutter επιλέγει τη σωστή ταχύτητα κλείστρου, ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο χρήστης προσπαθεί να τραβήξει γρήγορα κινούμενα θέματα.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως το Cine Shot, το 3D Light Effect, το Makeup Pro, το Custom Backdrop, το My Avatar και το AR Emoji, κάνουν τη φωτογραφία στο LG V40 ThinQ μια εντελώς νέα εμπειρία.

Το Cine Shot κάνει τη δημιουργία cinemagraphs – εικόνων με κίνηση – απίστευτα εύκολη και διασκεδαστική. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τραβήξουν απλώς ένα σύντομο βίντεο με οποιαδήποτε από τις τρεις οπίσθιες κάμερες του τηλεφώνου και να “ζωγραφίσουν” με το δάχτυλό τους την περιοχή που θα «ζωντανέψει» και είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει, λέει η LG. Με το 3D Light Effect οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον τόνο μιας φωτογραφίας με φωτισμό επαγγελματικού επιπέδου, με το Makeup Pro να επεξεργαστούν οποιαδήποτε selfie ή να αλλάξουν εντελώς το φόντο με το Custom Backdrop. Για όσους αγαπούν την επαυξημένη πραγματικότητα, μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν εξατομικευμένα emojis με το My Avatar και το AR Emoji χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους ή ενός από τους υπάρχοντες χαρακτήρες.

LG V40 ThinQ: Εικόνα και ήχος

Το LG V40 ThinQ διαθέτει νέα,βελτιωμένη οθόνη OLED FullVision QHD+ (3120 x 1440) 6,4 ιντσών και bezel που είναι λεπτότερη κατά 1,6mm σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η νέα πλαστική οθόνη OLED έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο ακριβή χρώματα και φωτεινότητα με καλύτερη συνοχή. Τα 4,5 εκατομμύρια pixels που διαθέτει η οθόνη OLED είναι τα περισσότερα από οποιοδήποτε smartphone QHD+ που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά και επιτρέπουν την απόλαυση ενός ζωντανού και έντονου περιεχομένου που μόνο μια οθόνη OLED της LG μπορεί να προσφέρει.

  Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy S21 FE με Exynos chip

Η LG έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ήχο υψηλής πιστότητας στα smartphones και το LG V40 ThinQ δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι το πρώτο τηλέφωνο της LG που φέρει την τεχνολογία Audio Tuned by Meridian. Το 32-bit Hi-Fi Quad DAC παράγει ισορροπημένο ήχο, πολύ κοντά στην ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής. Και το Boombox Speaker, που πρωτοεμφανίστηκε στο LG G7 ThinQ, διπλασιάζει τα μπάσα των συμβατικών ηχείων στα smartphone χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως ‘θάλαμο συντονισμού’. Επιπλέον, τα μπάσα μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω τοποθετώντας το LG V40 ThinQ σε μια σταθερή επιφάνεια ή ένα κοίλο κουτί, χρησιμοποιώντας τις προκύπτουσες επιφανειακές δονήσεις για την παροχή ήχου.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός LG V40 ThinQ

Οι καθαρές γραμμές και τα εκλεπτυσμένα χρώματα τονίζουν τα τρία βασικά στοιχεία σχεδίασης του LG V40 ThinQ: ομαλή αφή, μοναδικό χρώμα και απρόσκοπτη σχεδιαστική γραμμή. Με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, το απλό αλλά όμορφο εξωτερικό είναι το τέλειο συμπλήρωμα στον πλούτο των καινοτόμων τεχνολογιών που διαθέτει στο LG V40 ThinQ.

Η διαδικασία Silky Blast της LG χαράζει τη γυάλινη οπίσθια επιφάνεια με μικροσκοπικά κοιλώματα για να δημιουργήσει ένα μαλακό ματ φινίρισμα προκειμένου ο χρήστης να αισθάνεται τη συσκευή άνετη στο χέρι του χωρίς να είναι ολισθηρή. Επιπλέον, πέρα από την κορυφαία εμφάνιση, το ματ γυαλί είναι πιο πρακτικό λόγω της μεγαλύτερης αντοχής στα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα του νέου Aurora Black, του νέου Platinum Gray, του νέου Moroccan Blue και του εντυπωσιακού Carmine Red.

Το LG V40 ThinQ διατηρεί τη λεπτή και ελαφριά σχεδιαστική κληρονομιά της σειράς V, ζυγίζοντας μόλις 169 γραμμάρια και έχοντας πάχος 7,7 χιλιοστά. Όπως και ο προκάτοχός του, το LG V40ThinQ πληροί τις απαιτήσεις τους Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για ανθεκτικότητα, καθώς έχει περάσει 14 κατηγορίες δοκιμών MIL-STD 810G Transit Drop Test, που σημαίνει ότι έχει στρατιωτικές προδιαγραφές, ενώ είναι πιστοποιημένο με IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

«Το LG V40 ThinQ σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να προσφέρει στους χρήστες χωρίς συμβιβασμούς τη δυνατότητα να δημιουργούν, να καταναλώνουν και να μοιράζονται περιεχόμενο υψηλής ποιότητας», δήλωσε ο Hwang Jeong-hwan, πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η ευελιξία της φωτογραφικής μηχανής και η αποδεδειγμένη ποιότητα της σειράς V καθιστούν το LG V40 ThinQ μια σοβαρή επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα premium smartphone που τα κάνει όλα».

 

Previous Article

Αναστολή του Windows 10 October 2018 Update (version 1809)

Next Article

SWPA 2019: To Εθνικό Βραβείο για την Ελλάδα