Wave Keys ενάντια στα κύματα άγχους

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Logitech Wave Keys

Η Logitech παρουσίασε το Wave Keys και το Wave Keys for Business, ένα ασύρματο εργονομικό πληκτρολόγιο που ανταποκρίνεται στην αυξημένη ανάγκη για ευεξία και άνεση στο γραφείο. Το Wave Keys διαθέτει ένα χαρακτηριστικό κυματοειδές σχέδιο σε μια συμπαγή διάταξη για άνετη πληκτρολόγηση που δεν απαιτεί εκ νέου εκμάθηση του τρόπου πληκτρολόγησης, καθώς και ενσωματωμένο μαξιλαράκι παλάμης για υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς τα άτομα όλων των ηλικιών περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά από τους υπολογιστές τους, οι εργονομικές ανάγκες θα αυξηθούν με ρυθμό 4,6% για τα επόμενα επτά χρόνια, σύμφωνα με την πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση της RationalStat.

«Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να αισθάνονται καλά στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας, γι’ αυτό και ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε βασικά είδη για το χώρο εργασίας που είναι τόσο ελκυστικά και προσιτά όσο και εργονομικά», δήλωσε ο Art O’Gnimh, Γενικός Διευθυντής του τομέα ‘Core Personal Workspace’ της Logitech. «Το Wave Keys έχει στο επίκεντρο την ευημερία στο χώρο εργασίας, χάρη στον επιστημονικά τεκμηριωμένο σχεδιασμό του με τη σφραγίδα έγκρισης κορυφαίων επαγγελματιών του τομέα των ergonomics».

Το μοναδικό κυματοειδές σχήμα του Wave Keys τοποθετεί τα χέρια, τους καρπούς και τους βραχίονες σε φυσική θέση πληκτρολόγησης, ενώ το ενσωματωμένο μαξιλαράκι παλάμης παρέχει μεγαλύτερη στήριξη του καρπού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η συμπαγής διάταξή του ταιριάζει σε πολλές επιφάνειες στο σπίτι ή στο γραφείο, με τρεις κλασικούς χρωματισμούς για να συμπληρώνετε τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας σας: Γραφίτη, Υπόλευκο και Ροζ (το Ροζ θα είναι διαθέσιμο από το 2024 σε επιλεγμένες αγορές).

Logitech Wave Keys

Το Wave Keys έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το στόχο της Logitech να δημιουργεί εμπειρίες προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψιν τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις ως μέρος κάθε σχεδιαστικής απόφασης. Τα Wave Keys είναι ουδέτερα πιστοποιημένα ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Logitech ενώ η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από πιστοποιημένα δάση FSC και άλλες ελεγχόμενες πηγές. Τα πλαστικά μέρη στο Wave Keys περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό, ώστε να δοθεί μια δεύτερη ζωή σε υλικά από ηλεκτρονικά είδη που δεν χρησιμοποιούνται πλέον: 61% στον γραφίτη και 46% στο υπόλευκο.

Αυτό το πληκτρολόγιο που είναι συμβατό με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα συνδέεται μέσω Bluetooth ή του παρεχόμενου δέκτη Logi BOLT για μεγαλύτερη ασφάλεια, σε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, όπως Mac, PC, iPad και εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Για μεγαλύτερη ευκολία στο γραφείο, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους με την εφαρμογή Logi Options+ App για να ορίσουν συντομεύσεις παραγωγικότητας, όπως “Μην ενοχλείτε” για να παραμένουν συγκεντρωμένοι στην εργασία τους, και να δημιουργήσουν ‘έξυπνες ενέργειες’ που εξοικονομούν χρόνο και διατηρούν τη ροή της εργασίας. Ένα παράδειγμα έξυπνης ενέργειας είναι πως με ένα άγγιγμα μπορείτε να βάλετε μπρος την ‘πρωινή ρουτίνα’ που σας βοηθά να ξεκινήσετε εύκολα τη μέρα σας αλλά και έναν χρονοδιακόπτη χαλάρωσης που μπορεί να προσφέρει την ξεκούραση που σας αξίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα Wave Keys είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά ERGO της Logitech, μαζί με το Lift Vertical Ergonomic Mouse και άλλα προϊόντα για την ευημερία στο χώρο εργασίας και υποστηρίζει την ανθρωποκεντρική και επιστημονικά προσανατολισμένη προσέγγιση της εταιρείας στο σχεδιασμό προϊόντων και εμπειριών. Το πληκτρολόγιο δημιουργήθηκε προσεκτικά με γύρους δοκιμών από χρήστες, μεταξύ άλλων στο Ergo Lab της Logitech, και έχει σφραγίδα έγκρισης από την US Ergonomics.

Logitech Wave Keys: Νέα τεχνολογία Logi BOLT

Για τις εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων, το Wave Keys for Business παρουσιάζει ένα νέο εργονομικό πληκτρολόγιο, ιδανικό για τους εργαζόμενους που έχουν εργονομική συνείδηση και αναζητούν ένα πληκτρολόγιο που να είναι άνετο με άμεσα οικεία πληκτρολόγηση. Το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με την ασφαλή ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt, επιτρέποντας στις ομάδες πληροφορικής να παρουσιάσουν μαζικά ένα άνετο, εύχρηστο πληκτρολόγιο σε όλο το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό τους, με παγκόσμια υποστήριξη πελατών, σε Windows, macOS, Chrome OS και άλλα κορυφαία λειτουργικά συστήματα.

Το Wave Keys for Business διατίθεται με την ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt για την παροχή αξιόπιστων συνδέσεων ακόμη και σε περιβάλλοντα με μεγάλη συμφόρηση ασύρματων επικοινωνιών και είναι σχεδιασμένο ώστε να πληροί τα σημερινά ολοένα και πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας των επιχειρήσεων. Ομάδες πληροφορικής μπορούν να παρακολουθούν τα πληκτρολόγια εξ αποστάσεως μέσω του Logitech Sync για να διασφαλίσουν ότι οι συσκευές είναι υγιείς και πλήρως ενημερωμένες. Η εφαρμογή Logi Options+ App είναι επίσης διαθέσιμη για μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης επαναλαμβανόμενων εργασιών με Smart Actions ή της διαμόρφωσης συντομεύσεων πληκτρολογίου.

Ξεκινήστε το εργο-ταξίδι σας με το προσιτό ασύρματο, εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys. Απολαύστε καθημερινή άνεση στο γραφείο με τον χαρακτηριστικό κυματοειδή σχεδιασμό για άμεσα οικεία, άνετη πληκτρολόγηση και ενσωματωμένο μαξιλαράκι παλάμης για υποστήριξη όλη την ημέρα. Το Wave Keys είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό και διατίθεται σε τρία κλασικά χρώματα που συμπληρώνουν κάθε ρύθμιση χώρου εργασίας: Γραφίτη, Υπόλευκο και Ροζ (το Ροζ διατίθεται την άνοιξη του 2024).

Logitech Wave Keys

Βασικά χαρακτηριστικά 

 • Μοναδικό σχήμα κύματος: Η συμπαγής, κυματοειδής σχεδίαση τοποθετεί τα χέρια, τους καρπούς και τους βραχίονες σε φυσική θέση για άνετη πληκτρολόγηση όλη την ημέρα.
 • Υποστήριξη παλάμης με μαξιλάρι: Τρία στρώματα που περιλαμβάνουν memory foam (αφρό μνήμης), και ένα πλεκτό υφασμάτινο περιτύλιγμα δίνουν μεγαλύτερη στήριξη στον καρπό και λιγότερη πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. .
 • Συμπαγής διάταξη: Το συμπαγές πλαίσιο ταιριάζει στα περισσότερα γραφεία και τοποθετεί τους ώμους σας σε πιο φυσική θέση κατά τη χρήση του ποντικιού.
 • Ομαλότερες ημέρες, με τον δικό σας τρόπο: Εξατομικεύστε τα Wave Keys χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Logi Options+ για να δημιουργήσετε συντομεύσεις που εξοικονομούν χρόνο και διατηρούν τη ροή της εργασίας σας.
 • Στηρίγματα με κλίση +4°: Διαθέτει εύχρηστα στηρίγματα κλίσης για ρυθμιζόμενη άνεση.
 • Εύκολη εναλλαγή: Συνδέστε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, όπως φορητό υπολογιστή, tablet και τηλέφωνο, και αλλάξτε εύκολα μεταξύ τους με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Διπλή συνδεσιμότητα: Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον συμπεριλαμβανόμενο δέκτη Logi Bolt ή Bluetooth.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Απολαύστε έως και 3 χρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας με τις μπαταρίες ΑΑΑ που περιλαμβάνονται.
 • Βιωσιμότητα: To προϊόν είναι ουδέτερο ως προς τις εκπομπές του διοξειδίου του ανθρακα (carbon neutral) και τα πλαστικά του μέρη περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό: 61% για το Graphite και 46% για το Off-White.

Προδιαγραφές προϊόντος 

Διαστάσεις

Μήκος: 375.97mm

Πλάτος: 218.91mm

Ύψος: 30.53mm

Βάρος: 750g (με μπαταρίες)

Απαιτήσεις συστήματος 

 • Απαιτείται: Τεχνολογία Bluetooth Low Energy
 • Windows10, 11 ή νεότερη έκδοση 
 • macOS 11 ή νεότερη έκδοση 
 • iPadOS 14 ή νεότερη έκδοση
 • Chrome OS
 • Linux
 • Android 9.0 ή μεταγενέστερο
 • Δέκτης Logi Bolt USB
 • Απαιτείται: Διαθέσιμη θύρα USB-A 
 • Windows 10, 11 ή νεότερη έκδοση 
 • macOS 11 ή νεότερη έκδοση 
 • Chrome OS
 • Linux

Τιμή: €84.99

Εγγύηση: 2 έτη περιορισμένης εγγύησης υλικού

Subscribe to our newsletter!

  Το G502 X Gaming Mouse της Logitech έρχεται σε ενσύρματες, ασύρματες και Plus εκδόσεις
Previous Article

Samsung Wildlife Watch: Αγώνας κατά της λαθροθηρίας

Next Article

Sony α9 III: Η πρώτη κάμερα με αισθητήρα full-frame και καθολικό κλείστρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *