Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα – αντίο από τα Novasports

Author: No Comments Share:
maradona Sports Icons nova

Τα κανάλια Novasports αποχαιρετούν τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ Sports Icons.

Τα κανάλια Novasports αποχαιρετούν τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον ελάχιστο τρόπο, προβάλλοντας κάποιες από τις μοναδικές στιγμές της μυθικής του καριέρας μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ Sports Icons.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική κοινότητα σε όλο τον πλανήτη και τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, θα προβάλλουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 19:00, από το Novasports1HD το επεισόδιο της σειράς «Football Greatest Stage» που αναφέρεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 και στις 19:30 το επεισόδιο «Dream Teams» και στον ποδοσφαιριστή που συνδέθηκε το όνομα του όσο κανενός άλλου με την Αργεντινή.

Τα παραπάνω επεισόδια θα προβληθούν σε επανάληψη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 12:00 και 12:30 αντίστοιχα ενώ στις 13:00 θα μεταδοθεί το επεισόδιο της σειράς National Icons με τη μονομαχία των μύθων του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης  https://electronicanto.net/feed/  στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Οργανωτικές αλλαγές στην LG

Next Article

Cat Phones Black Friday: Cat S42 με δώρο το Cat B26