Διαθέσιμες οι “μεγάλες” LG Super UHD 4K TV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG Super UHD 4K TV

Τα νέα μοντέλα των LG Super UHD 4K TV στις 75″ και 86″ είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζουν εικόνα μεγάλων διαστάσεων με κομψή σχεδίαση και υψηλή λειτουργικότητα. Το ηχητικό τμήμα έχει την υπογραφή της harman/kardon.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα μεγάλων διαστάσεων 86SJ957V, 86″ και 75SJ955V, 75″ στη σειρά Super UHD 4K TV. Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στο σαλόνι κάθε σπιτιού κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρία, χάρη στη μεγάλη διάστασή τους και τον “δυνατό”, πλήρους φάσματος ήχο που υπογράφει η harman/kardon.

LG Super UHD 4K TV
H LG Super UHD 4K TV, 75SJ955V.

Η μεγάλη διάσταση των νέων τηλεοράσεων, ο ήχος και τα χρώματα προσφέρουν μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης, υποστηρίζει η LG. Το πάνελ IPS 4K των LG Super UHD 4K TV αποδίδει χρώματα και αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης και έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την προβολή από οποιαδήποτε θέση, λέει η LG. H εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι μέσω της τεχνολογίας True Color Accuracy και της προηγμένης τεχνολογίας χαρτογράφησης χρωμάτων, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική διόρθωση χρωματικών αλλοιώσεων με αποτέλεσμα ο θεατής να βλέπει πιο ευκρινείς και φυσικές εικόνες.

Τα μοντέλα 75SJ955V και 86SJ957V μεγάλων διαστάσεων υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision, και είναι συμβατά και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Χάρη στην τεχνολογία Active HDR της LG βελτιστοποιείται η εικόνα HDR σε κάθε σκηνή προσφέροντας μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Με το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων, το οποίο έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους ειδικούς ήχου της harman/kardon, οι νέες τηλεοράσεις Super UHD 4K TV της LG είναι φροντισμένες για να αποδίδουν ήχο κατάλληλο με στόχο να συμπληρωθεί η εμπειρία του θεατή. Το ξεχωριστό μεταλλικό πλαίσιο που διαθέτουν τα νέα Super UHD 4K TV μοντέλα συνδυάζει απλή γραμμή και καμπύλες.

Τέλος, η πλατφόρμα webOS Smart TV που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Με το Magic Remote και τη μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε έναν κόσμο περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενώ μπορεί να απολαύσει ακόμη περισσότερα από το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.  801 11 200 900

Previous Article

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής -STEM- 2018

Next Article

PayPal και Mastercard: συνεργασία σε διεθνές επίπεδο