Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το πρώτο Mi Store της Ελλάδας

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Επιτυχία γνωρίζει το πρώτο Mi Store στην Ευρώπη (φωτό: Info Quest)

Στο Mi Store – Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι –  το «Internet of Things» μπορεί να γίνει προσιτό σε όλους. 

Εξαιρετικά θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Έλληνες καταναλωτές στο πρώτο Mi Store της Ελλάδας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 28 Σεπτεμβρίου, στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Σε ένα τριήμερο γεμάτο happenings, διαγωνισμούς και πολλά δώρα, οι φίλοι των προϊόντων Xiaomi, αλλά και όλοι όσοι συναρπάζονται από τις νέες τεχνολογίες, είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά ένα μεγάλο δείγμα από το οικοσύστημα των διασυνδεδεμένων συσκευών της Xiaomi που έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητά μας, περισσότερο διασκεδαστική, εύκολη, ποιοτική και έξυπνη.

Posted by Electronicanto on Thursday, September 28, 2017

 

Στην παραπάνω εικόνα, οι επισκέπτες στα εγκαίνια του Mi Store δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, ζυγαριές και ρολόγια, αλλά και για έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες και ηλεκτρική σκούπα ρομπότ. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του Mi Store που κάνουν το Internet of Things καθημερινότητα και τo όραμα της Xiaomi για «Καινοτομία προσιτή σε όλους» πραγματικότητα. Διαθέσιμη είναι βέβαια και όλη η γκάμα των διεθνών μοντέλων smarphone της Xiaomi, εξέχοντος του Mi 6, του νέου flagship Smartphone, που επίσημα παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά την ημέρα των εγκαινίων, καθώς και πλήθος συσκευών και αξεσουάρ ήχου, δικτύωσης.

Η Info Quest Technologies, επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaοmi στην Ελλάδα και την Κύπρο, με τη δημιουργία Mi Store, στοχεύει να δώσει στους Έλληνες καταναλωτές για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη εμπειρία, κάνοντας το Internet of Things απλό, κατανοητό, καθημερινό και προσιτό σε όλους. Οι επισκέπτες του Mi Store έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλες τις συσκευές ζωντανά και να αντιληφθούν πώς διασυνδέονται, πώς αλληλοεπιδρούν και τελικά πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Επίσης, μπορούν να συμβουλευτούν τους ειδικούς και να λύσουν όποια απορία έχουν ή να αξιοποιήσουν τις μοναδικές υπηρεσίες CustoMize, που παρέχονται αποκλειστικά από το κατάστημα και να βοηθηθούν όπου χρειάζεται.

Info: Mi Store, τηλ. 211 9997333

Mi Store Golden Hall event
Ηλεκτρικά ποδήλατα Xiaomi περιμένουν τολμηρούς αναβάτες στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, στο Μαρούσι. (φωτό: Info Quest)
Previous Article

devolo Smart Intelligent WiFi – BBWF 2017

Next Article

Δείκτης Ταχύτητας ISP Netflix-Ελλάδα