Το Microsoft Defender ανάμεσα στα καλύτερα antivirus για τα Windows

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Microsoft Defender ανάμεσα στα καλύτερα antivirus για τα Windows

Το Microsoft Defender, το οποίο έρχεται με τα Windows 10 και Windows 11, αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα antivirus για τον Οκτώβριο του 2021.

Ερευνητές δοκίμασαν 21 διαφορετικά antivirus, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Defender, McAfee, Avira, Avast και AVG. Τα antivirus δοκιμάστηκαν για διάφορες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των phishing e-mail, κυβερνοεπιθέσεις κ.α και χρησιμοποιήθηκαν οι νεότερες εκδόσεις τους. Επιπροσθέτως, κατά την διάρκεια των δοκιμών, οι εφαρμογές μπορούσαν να λάβουν updates και να έχουν πρόσβαση στο cloud τους.

Οι βαθμολογίες του AV-TEST

Ενώ η πηγή σημείωσε πως το AV-TEST πρόκειται για μία απαιτητική δοκιμή, το Microsoft Defender κατάφερε να λάβει υψηλή βαθμολογία σε όλους τους τομείς, όπως ασφάλεια, απόδοση και εμπειρία χρήστη. Άλλα antivirus όπως το McAfee και Avast έλαβαν επίσης υψηλή βαθμολογία. Ωστόσο, το antivirus της Microsoft είναι το μόνο δωρεάν προϊόν.

Το AV-TEST έδειξε πως το antivirus της Microsoft είναι ένα από τα καλύτερα antivirus για τις συσκευές που τρέχουν πάνω στα Windows 10 και Windows 11. Παράλληλα, έρχεται μαζί με το λογισμικό της εταιρείας και είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Οι Smart τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πλέον το Apple Music

Next Article

Οι κάμερες των Samsung Galaxy S22 και S22+ διέρρευσαν