Η Microsoft βελτιστοποιεί όλες τις εφαρμογές Office για τα νέα αναδιπλούμενα κινητά

Author: No Comments Share:
Η Microsoft βελτιστοποιεί όλες τις εφαρμογές Office για τα νέα αναδιπλούμενα κινητά

Η Microsoft ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Samsung για να τελειοποιήσουν τις mobile εφαρμογές του Office για τα αναδιπλούμενα κινητά της τελευταίας.

Η ανακοίνωση των νέων Samsung Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 έφερε και νέα features για τις συσκευές-ναυαρχίδες της Samsung. Για παράδειγμα, είναι τα πρώτα smartphone που επιτρέπουν στον χρήστη την μεταφορά ολόκληρου του ιστορικού μηνυμάτων του WhatsApp από μία iOS συσκευή.

Αυτό το WhatsApp feature δουλεύει μόνο στα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, αλλά σύντομα θα γίνει διαθέσιμο στις περισσότερες Android και iOS συσκευές. Άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε εστιάζει στις mobile εφαρμογές του Microsoft Office, οι οποίες βελτιστοποιήθηκαν για να δουλεύουν στα νέα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung.

Η Microsoft ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Samsung για να τελειοποιήσουν τις mobile εφαρμογές του Office. Επιπλέον, η συνεργασία θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση των Teams και Outlook στα αναδιπλούμενα κινητά.

Ξεκινώντας με τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, ο χρήστης θα μπορεί να τρέξει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα μέσω του Multi-Active window. Για παράδειγμα, το Excel και το Powerpoint θα μπορούν να είναι ανοιχτά ταυτόχρονα και η μεταφορά ενός πίνακα από το Excel στο Powerpoint θα είναι πανεύκολη.

Τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία για 1900 ευρώ και 1100 ευρώ αντίστοιχα από το επίσημο site της Samsung.

Previous Article

Απευθείας κατέβασμα μουσικής στα Wear OS smartwatch από το Spotify

Next Article

Windows 11 vs Windows 365: Οι διαφορές μεταξύ τους